0 2 minute 8 luni

În cadrul Săptămânii Modei de la Paris, Reebok, HP și New Guards Group au prezentat un nou concept de sneaker al brandului de lux Botter, care a debutat pe podium la prezentarea Fashion Week 2023.

Noul concept de pantof sport Reebok x Botter combină aspectul unic al unei scoici Murex – care, spune legenda, era folosită de zeița Venus pentru a-și pieptăna părul – cu o siluetă emblematică de fotbal Reebok vintage.  

Pantoful sport, cu formă neobișnuită și unică, a fost creat cu ajutorul echipei HP 3D Printing din Barcelona, folosind o tehnologie numită HP Multi Jet Fusion. Odată imprimați 3D, sneakerii de culoare gri au fost pictați manual, pentru a completa tonurile Mării Caraibelor prezente în întreaga colecție Botter de la Fashion Week 2023.  

Rezultatul final nu este doar o piesă de lux inovatoare, ci și o alternativă sustenabilă la producția tradițională de sneakeri. HP Multi Jet Fusion poate reinventa designul și producția prin folosirea potențialului oferit de imprimarea 3D și prin explorarea unor tehnici mai sustenabile și mai eficiente din punct de vedere energetic. Procesul nu presupune deșeuri și folosește un material numit TPU ușor de reutilizat odată ce a fost reciclat.

Reebok x Botter Concept Sneaker, proiectat de HP, reprezintă primul salt în inovație, sustenabilitate și modă pe care Reebok îl face împreună cu New Guards Group, de la achiziționarea companiei de către Authentic Brands Group (Authentic). Acest debut la Săptămâna Modei de la Paris prevestește un viitor interesant în acest domeniu.

Reebok este un brand emblematic de sport, cu o moștenire bogată în domeniul fitness-ului, care datează din 1895. În prezent, Reebok operează în 80 de țări, cu aproximativ 400 de magazine independente în întreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *