0 4 minute 2 ani

Xiaomi a prezentat în timpul lansării globale a seriei Xiaomi 12 și noi dispozitive premium din categoria wearable, cu specificații avansate pentru un stil de viață modern: seria Xiaomi Watch S1 și căștile inteligente Xiaomi Buds 3T Pro.

Conceput pentru oamenii cu un program încărcat și un stil de viață sofisticat, noul Xiaomi Watch S1 are un design clasic, cu sticlă de safir și cadru din oțel inoxidabil și un display AMOLED de 1.43”. Opțiunile de curele includ materiale precum pielea clasică sau silicon, în diferite variante de culoare.

Xiaomi Watch S1 Active 

Conceput pentru oamenii cu un program încărcat și un stil de viață sofisticat, noul Xiaomi Watch S1 are un design clasic, cu sticlă de safir și cadru din oțel inoxidabil și un display AMOLED de 1.43”. Opțiunile de curele includ materiale precum pielea clasică sau silicon, în diferite variante de culoare. 

Cu un total de 117 moduri fitness și 19 sporturi disponibile, Xiaomi Watch S1 și S1 Active pot monitoriza automat mișcarea, atunci când detectează pașii sau alergarea, fie în aer liber sau pe bandă. Noile smartwatch-uri sunt compatibile cu aplicațiile Strava și Apple Health, pentru a-i ajuta pe utilizatori să își monitorizeze performanțele, dar au și funcții inteligente de monitorizare a sănătății, precum nivelul saturației de oxigen din sânge (SpO2), calitatea somnului, nivelul de stres și multe altele.  Construită pentru oamenii aflați în permanentă mișcare, seria Xiaomi Watch S1 permite apelurile Bluetooth, are suport pentru plăți Mastercard NFC și asistent de voce încorporat Amazon Alexa. La o încărcare completă, bateria asigură o durată de viață de 12 zile, la un nivel normal de utilizare, sau până la 24 de zile, în modul battery saver.

Beat-uri captivante, sunet uimitor: Xiaomi Buds 3T Pro

Sunetul este dus la nivel de perfecțiune, cu detalii bogate și distorsiuni minime. Create pentru cei care își doresc experiențe de ascultare premium, Xiaomi Buds 3T Pro vin cu elemente hardware și software de ultimă generație, printre care un driver dinamic cu magnet dublu de 10mm și acoperire secțională DLC, dar și suportul pentru codecul audio LHDC 4.07. Sunetul redat de aceste căști inteligente impresionează cu adevărat. 

“Am apreciat noile Xiaomi Buds 3T Pro pentru modul avansat în care redau sunetele, cu detalii foarte fine. Sunt niște căști true wireless calitative”, a spus Luca Bignardi, inginer de sunet al albumului “Escucha” care a câștigat un premiu Grammy. 

De asemenea, Xiaomi Buds 3T Pro asigură o experiență imersivă de ascultare cu o performanță de anulare activă a zgomotului hibridă de până la 40 decibeli. Utilizatorii pot alege unul dintre cele trei moduri ANC sau modul Adaptive, care le permite căștilor să regleze automat sunetul în funcție de nivelul zgomotului ambiental. Prin modurile Transparency, utilizatorii pot auzi ce se întâmplă în jurul lor, atunci când se află în mișcare.

Noua funcție audio Dimensional creează un efect de 360 de grade al sunetului, oferind experiențe similare cu cele de la cinema sau din timpul concertelor live. Modul Track head movement detectează automat și permite sunetului să se ajusteze în funcție de mișcările capului. Cu un design confortabil și conectare duală, căștile asigură 6 ore de playback sau 24 de ore cu ajutorul cutiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *