0 4 minute 3 ani

Deja a devenit o tradiție să ne procurăm modelul Bandit de la Under Armour. Ok, acesta este testul cu Bandit 5 și constatăm că apariția modelelor HOVR au dus modelele cu talpă Charged pe zona mai ieftină a gamei UA.


UNDERARMOUR și-a diversificat gama, asta poziționează Bandit 5 într-o zonă a pantofilor de alergare mai acesibili. Invazia modelelor HOVR nu a eliminat gama Bandit, iar pantofii sport cu talpa Charged au rămas în gama producătorului din Baltimore și sunt destul de populari fiind destinați alergătorilor cu pronație neutră și care doresc și un pic de stabilitate.
Am alergat cu acești pantofi peste 15 kilometri în short runs cuprinse între 5 și 7 kilometri, dar, mai ales îi folosim la sală la antrenamente și alergări pe bandă. Spre deosebire de alte perechi, Bandit5 s-au simțit extrem de bine încă de la prima încălțare și primul kilometru. Pe Bandit 4 am văzut și câteva îmbunătățiri față de Bandit 3, dar la Bandit 5 am întâlnit și mai multe îmbunătățiri, dar și încercarea producătorului de a face un design mai atrăgător și cu mai multe detalii. Spre exemplu, partea de sus de la câlcâi este mai bine căptușită pentru a elimina orice disconfort la distanțe lungi, iar acolo au apărut forme în relief foarte interesante.
Impresionante sunt culorile alese pentru această gamă. Noi am prins acest model pe roșu și gri sau negru (nu ne dăm seama). Pe asfalt, talpa amortizează foarte datorită tehnologiei Charged. Bandit 4 arată a pantofi pe care te poți baza și la curse mai lungi precum semimaratoanele și maratoanele.
Pantoful este foarte flexibil datorită spumei folosite la crearea tălpii. În partea de contact cu suprafața pe care alergi sunt niște părti din cauciuc. Acestea sunt plasate cu scop anti-aderent, iar pe suprafețe umede au comportament îmbunătățit.
Partea de sus a pantofului este una dintre cele mai confortabile întâlnite până acum la pantofii de alergare pe care i-am încercat. Pantofii sunt destul de moderni și din punct de vedere al designului, logoul UA este prezent pe ambele părți ale pantofului. Materialul de sus permite piciorului să respire foarte bine, dar pe ploaie se udă foarte repede. În zona călcâiului, este o parte din plastic destul de fin care ajută la fixarea piciorului în patof și la corectarea pasului în timpul alergării.
UNDER ARMOUR Bandit 5 au ajuns în zona în care îi putem recomanda cu dragă inimă, fiind convinși că o să vă placă și prețul lor.
Marca UNDER ARMOUR
Model: BANDIT 5
Tip Pantof: alergare asfalt / stabilitate / neutral
Greutate: 230 grame
Drop: 8 mm
Tehnologii: Charged

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *