0 3 minute 3 ani

Suntem în plină primăvară și urmează vara. Acesta este sezonul călătoriilor și al activităților în aer liber și ne-am gândit să vă ajutăm, împreună cu Boiron, să găsiți soluții care vă țin departe de alergii și alte probleme ce pot fi cauzate de astfel de evenimente.

Această perioadă este ideală pentru a ieși în parc, la evenimente sportive sau a pentru a călători cu familia. Dacă nu doriți să dați peste diverse neplăceri, ne-am gândit să vă arătăm, o serie de probleme identificate de noi și să vă dăm dăm o serie de sfaturi.
O mulțime de oameni strănută sau tușesc și nu țin seamă de acest mic disconfort pe care îl au mai ales primăvara, la plimbările prin aer liber. La fel se întâmplă în timpul călătoriilor…

Problemă: Dureri musculare
Dacă mergeți prea mult atunci când vizitați un obiectiv turistic sau dormiți într-o poziție neconfortabilă în avion sau în alt mijloc de transport, mușchii pot durea sau puteți avea cârcei. Pentru acestea recomandăm diverse soluții bazate pe Arnica. Aceste creme previn, dar și combat anumite efecte inflamatorii, dar și probleme mai grave, cum ar fi vânătăile.

Problemă: Alergii
Alergiile sunt deja comune pentru primăvară. În parc, dar și în orașul nou pe care îl vizitezi, te poate pândi o alergie. O soluție nazală salină sau alte produse te pot pregăti pentru ieșirea în noile condiții de climă și printre alergeni.

Problemă: Piele iritată
Acneea sau pielea uscată pot apărea mai ales în contact cu locuri noi sau suprafețe noi. De aceea este recomandată folosirea unor șervețele faciale pentru a reduce riscul apariției acestor probleme. De asemenea, este recomandată ștergerea cu șervețele anti-bacteriene a suprafețelor noi cu care intri în contact, fie că sunt bănci pe care te așezi sau masa și mânerul scaunului de avion.

Sfat bonus: Hidratați-vă!
Călătoriile sunt pline de neprevăzut, de aceea înainte de ele trebuie să fiți prevăzători și să vă hidratați. Trebuie să vă pregătiți mai ales pentru șederile pe aeroport și în avion, acolo unde nu aveți ocazia să beți foarte multă apă. Noi recomandăm ca de fiecre dată când vine stewardesa cu băturile să cereți și un pahar cu apă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *