0 4 minute 4 ani

Am alergat cu ei în Lyon și București și ne-am bucurat de conceptul de alergare conectată. Under Armour Phantom SE au fost la testele FitReport.ro


UNDERARMOUR își face din ce în ce mai mult loc pe piața de echipamente sportive și în România. În acest an, marca din SUA este sponsor tehnic al semimaratorului și al maratonului București. De aceea am și alergat cu două astfel de modele în acest an.
Mai mult, tehnologia modernă își face loc și în alergarea noastră de zi cu zi, de data această sub forma unui chip cu conectivitate bluetooth care ne monitorizează alergarea. Am încercat chip-ul la Sonic 2, iar acum și la HOVR Phantom SE.
Am alergat cu acești pantofi peste 25 kilometri în short runs cuprinse între 5 și 7 kilometri. Ca toate modelele UA pe care le-am testat, HOVR Phantom SE s-au simțit extrem de bine încă de la prima încălțare și primul kilometru. Am avut atât de mare încredere în produs, încârt prima alergare cu pantofii a fost cursa de la Lyon.
Partea de plastic care susține glezna a fost integrată foarte bine în pantof, iar pe asfalt, talpa amortizează foarte datorită tehnologiei HOVR. La prima generație HOVR Phantom, am folosit pantofii doar ca modele fashion, arătau foarte bine… Acum HOVR Phantom SE arată și mai bine, dar par și mai înclinați spre alergare. De fapt este cel mai frumos pantof cu care am alergat în acest an.
Pantoful este foarte flexibil datorită spumei folosite la crearea tălpii. În partea de contact cu suprafața pe care alergi sunt niște părti din cauciuc. Acestea sunt plasate cu scop anti-aderent, dar pe suprafețe umede nu sunt atât de eficiente.
Partea de sus a pantofului este una dintre cele mai confortabile întâlnite până acum la pantofii de alergare pe care i-am încercat. Pantofii sunt destul de moderni și din punct de vedere al designului, acum logoul UA este prezent pe partea exterioară a pantofului. Materialul de sus permite piciorului să respire foarte bine, dar și fixează foarte bine. În zona călcâiului, este o parte din plastic destul de fin care ajută la fixarea piciorului în pantof și la corectarea pasului în timpul alergării. Inscripția Runner de pe partea spate este fix detaliul care desăvârșește modelul perfect pentru mine.
UNDER ARMOUR HOVR Phantom SE mai ales este un must have pentru alergătorii care doresc o experiență demnă de anul 2019 prin conectarea pantofului la aplicația MapMyRun. Cea mai lungă distanță alergată cu acest model este cea de semimaraton, dar pantoful ne lasă impresia că poate și mai mult.


Marca UNDER ARMOUR
Model: HOVR Phantom SE
Tip Pantof: alergare asfalt / stabilitate / neutral
Greutate: 305 grame
Drop: 8 mm
Tehnologii: HOVR, Bluetooth conectivity

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *