0 3 minute 3 luni

Producătorul auto Dacia a anunţat, miercuri, că devine partener principal al circuitului de ultramaraton UTMB World Series.

„Dacia devine partener principal UTMB, precum şi partener titular al competiţiei DACIA UTMB Mont-Blanc, ducând astfel implicarea sa în UTMB World Series la următorul nivel. Ca urmare a acestei evoluţii, Dacia va câştiga expunere cu un branding mai proeminent în cadrul evenimentelor din circuit. Cu alte cuvinte, aventura va continua. Parteneriatul arată încă o dată că Dacia şi UTMB World Series împărtăşesc valori similare – solidaritate, îndrăzneală, spirit de echipă şi autenticitate. Trail running este într-adevăr o lume îndreptată către aventură, autodepăşire, respect pentru oameni şi mediu”, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Conform aceleiaşi surse, Dacia devine partenerul titular al etapei Dacia UTMB Mont-Blanc, cel mai cunoscut şi prestigios eveniment de trail running din lume. Cursa principală se întinde pe 171 de kilometri şi înconjoară Mont-Blanc prin Italia, Elveţia şi Franţa.

În calitate de partener auto exclusiv, Dacia pune la dispoziţia organizatorilor UTMB World Series o flotă de vehicule pentru toate probele din Europa, furnizând în special vehicule Duster, foarte de potrivite pentru traseele dificile.

„La finala de la Chamonix, Dacia va contribui la planul de mobilitate durabilă a circuitului UTMB World Series, furnizând o flotă de peste 35 de vehicule din gama sa, pentru a acoperi cerinţele organizatorilor (marcarea traseului, aprovizionare şi acordarea de asistenţă în timpul cursei).Tot acest dispozitiv de vehicule va fi suplimentat cu o platformă de carpooling dedicată persoanelor fizice, platformă care va fi lansată cu ocazia etapei Dacia UTMB Mont-Blanc 2023. Dacia se va alătura promovării sale pentru a creşte gradul de conştientizare şi a încuraja alergătorii, însoţitorii şi voluntarii să o folosească”, se mai menţionează în comunicat. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *