0 3 minute 3 ani

Under Armour este la a treia generație de HOVR Sonic, iar noi suntem la al treilea test cu acest model. Putem spune deja că îi suntem fideli.


La o primă vedere, vedem că pantoful arată mult mai bine, e mult mai rafinat și ne aduce un plus… tehnologia modernă își face loc și în alergarea noastră de zi cu zi, de data această sub forma unui chip cu conectivitate bluetooth care ne monitorizează alergarea. De fapt, am întâlnit deja aceeași tehnologie la HOVR Sonic 2.
HOVR Soncic 3 sunt foarte populari fiind niște pantofi sport destinați alergătorilor cu pronație neutră și care doresc și un pic de stabilitate.
Am alergat cu acești pantofi peste 25 kilometri în short runs cuprinse între 5 și 7 kilometri. Ca toate modelele UA pe care le-am testat, HOVR Sonic 3 s-au simțit extrem de bine încă de la prima încălțare și primul kilometru. Noi am observat față de modelul HOVR Sonic 2 niște modificări din punct de vedere al designului. Astfel, a treia generație are forme diferite, cusături diferite și o siluetă atractivă.
Partea de plastic care susține glezna a fost integrată foarte bine în pantof, iar pe asfalt, talpa mai groasă amortizează foarte datorită tehnologiei HOVR.
Pantoful este foarte flexibil datorită spumei folosite la crearea tălpii. În partea de contact cu suprafața pe care alergi sunt niște părti din cauciuc. Acestea sunt plasate cu scop anti-aderent, dar pe suprafețe umede nu sunt atât de eficiente.
Partea de sus a pantofului este una dintre cele mai confortabile întâlnite până acum la pantofii de alergare pe care i-am încercat. Pantofii sunt destul de moderni și din punct de vedere al designului, acum logoul UA este prezent pe partea exterioară a pantofului. Materialul de sus permite piciorului să respire foarte bine, dar pe ploaie se udă foarte repede. În zona călcâiului, este o parte din plastic destul de fin care ajută la fixarea piciorului în patof și la corectarea pasului în timpul alergării.
UNDER ARMOUR HOVR Sonic 3, mai ales, este un must have pentru alergătorii care rapoarte complete privind alergările prin conectarea pantofului la aplicația MapMyRun.


Marca UNDER ARMOUR
Model: HOVR Sonic 3
Tip Pantof: alergare asfalt / stabilitate / neutral
Greutate: 289 grame
Tehnologii: HOVR, Bluetooth conectivity

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *