0 2 minute 3 ani

O pereche interesantă de pantofi de alergare folosită de noi este PUMA Hybrid Runner. I-am luat ca alternativă ieftină, fiind un model destul de vechi pe care l-am „pescuit” de la un outlet Puma (cel din Pipera, nah).


Puma Hybrid Runner sunt niște pantofi pentru alergări scurte și mai rapide, Drop-ul este unul foarte mare, iar amortizarea este una medie.
Am alergat cu acești pantofi peste 40 kilometri în short runs cuprinse între 5 și 6 kilometri. pantofii au devenit foarte flexibili și s-au fixat bine pe picior încă de la prima alergare.
Din punct de vedere estetic, talpa este la prima vedere un pic ciudată, dar pantoful arată foarte bine și l-am folosit și cu alte ocazii, nu doar la alergări. Pe asfalt, talpa amortizează bine datorită tehnologiei NRGY.
Talpa are o spumă moale denumită NRGY care amortizează foarte bine și returnează energia. Pe călcâi vedem o parte roșie care trebuie să asigure o prindere foarte bună dacă asfaltul este ud. Din păcate, sunt destinați celor cu pronație neutră și nu oferă foarte multă stabilitate pe zona călcâiului, dar prinderea este una foarte bună, datorită părții de sus care este realizată dintr-un knit foarte fin. Pantofii sunt destul de moderni și din punct de vedere al designului, dar abia așteptăm să testăm și variante mai noi.
PUMA Hybrid Runner este un pantof foarte bun de alergare pe distanțe scurte. Este un model pe care l-am folosit pentru 5-6 kilometri. Din păcate, nu lasă senzația că pot duce un semimaraton, pe distanțe lungi ridică probleme din cauza faptului că nu oferă multă stabilitate în zona călcâiului.

Marca: PUMA
Model: Hybrid Runner
Tip Pantof: alergare / pronație neutră
Greutate: 312 grame
Drop: 12,2 mm
Tehnologii: knit / NRGY

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *