0 2 minute 4 ani

Noi, la FitReport.ro suntem la primul test cu un pantof de alergare de la Saucony. Guide ISO 2 este un model cu care am făcut short runs pe timp de iarnă.


Ați citit bine, Guide ISO 2 este un pantof de alergare pe care îl puteți folosi și pe trial ușor, deși este destinat asfaltului. Mai ales la temperaturi sub 10 grade Celsius care fac ca talpa modelului să devină mai rigidă. Pantoful oferă susținere laterală bunicică. Cu toate acestea, la prima purtare, partea spate puțin cam prea rigidă mi-a creat discomfort. Am folosit modelul apoi tot pe asfalt, dar și pe banda de alergare și am tras concluzia că Saucony Guide ISO 2 sunt o soluție destul de bună, mai ales datorită prețului la care am luat perechea.
Am alergat cu acești pantofi peste 30 kilometri în short runs cuprinse între 5 și 7 kilometri. Datorită sistemului ISOFIT cu prindere asimetrică a șireturilor, panoful se fixează foarte bine în partea de sus. Dar, nu îi recomandăm la distanțe foarte lungi, deoarece de la kilometrul 5-6 simțim că amortizarea nu funcționează foarte bine pe asfalt.
Pe talpă sistemul cu plastic tare situat sub spuma Everun EVA asigură o prindere bună. Spun că Guide ISO 2 este bun și în incursiuni de trial soft, mai ales datorită acestui aspect.
Partea de sus a pantofului este confortabilă. Materialul este unul de bună calitate și care asigură o circulație bună a aerului.
Saucony este o marcă ce are foarte mulți fani printre alergători. Din păcate, în România nu este foarte bine reprezentată. Promitem să revenim cu teste și cu alte modele ale mărcii americane.


Marca: Saucony
Model: Guide ISO 2
Tip Pantof: alergare / stabilitate moderată
Greutate: 292 grame
Drop: 8 mm
Tehnologii: Isofit, Everun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *