0 4 minute 4 ani

Întrucât avem deja Under Armour HOVR Sonic 1, iar a doua generație vine cu conectare prin bluetooth, am luat UA HOVR Sonic 2 pentru primul test cu pantofi sport conectați al FitReport.ro


UNDERARMOUR își face din ce în ce mai mult loc pe piața de echipamente sportive și în România. În acest an, marca din SUA este sponsor tehnic al semimaratorului și al maratonului București.
Mai mult, tehnologia modernă își face loc și în alergarea noastră de zi cu zi, de data această sub forma unui chip cu conectivitate bluetooth care ne monitorizează alergarea. De fapt aceasta este principala diferență între HOVR Sonic și HOVR Sonic 2.
Cele două modele sunt destul de populare fiind niște pantofi sport destinați alergătorilor cu pronație neutră și care doresc și un pic de stabilitate.
Am alergat cu acești pantofi peste 25 kilometri în short runs cuprinse între 5 și 7 kilometri. Ca toate modelele UA pe care le-am testat, HOVR Sonic s-au simțit extrem de bine încă de la prima încălțare și primul kilometru. Noi am observat când am testat modelul HOVR Sonic 2 niște modificări din punct de vedere al designului. Astfel, a doua generație, deși are practic aceeași parte superioară și aceeași talpă, are niște sisteme de prindere a șireturilor mai arătoase.
Partea de plastic care susține glezna a fost integrată foarte bine în pantof, iar pe asfalt, talpa amortizează foarte datorită tehnologiei HOVR. HOVR Sonic și HOVR Sonic 2arată a pantofi pe care te poți baza și la curse mai lungi precum semimaratoanele și maratoanele.
Pantoful este foarte flexibil datorită spumei folosite la crearea tălpii. În partea de contact cu suprafața pe care alergi sunt niște părti din cauciuc. Acestea sunt plasate cu scop anti-aderent, dar pe suprafețe umede nu sunt atât de eficiente.
Partea de sus a pantofului este una dintre cele mai confortabile întâlnite până acum la pantofii de alergare pe care i-am încercat. Pantofii sunt destul de moderni și din punct de vedere al designului, acum logoul UA este prezent pe partea exterioară a pantofului. Materialul de sus permite piciorului să respire foarte bine, dar pe ploaie se udă foarte repede. În zona călcâiului, este o parte din plastic destul de fin care ajută la fixarea piciorului în patof și la corectarea pasului în timpul alergării.
UNDER ARMOUR HOVR Sonic 2 mai ales este un must have pentru alergătorii care doresc o experiență demnă de anul 2019 prin conectarea pantofului la aplicația MapMyRun.


Marca UNDER ARMOUR
Model: HOVR Sonic 2
Tip Pantof: alergare asfalt / stabilitate / neutral
Greutate: 235 grame
Tehnologii: HOVR, Bluetooth conectivity

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *