FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

La testele FitReport.ro am mai adus o pereche Reebok de alergare. Reebok Pump Supreme Engine sunt cei mai interesanți pantofi cu care am alergat.

În primul rând vreau să vă spun câte ceva despre tehologia Pump. Tehnologa a debutat în 1989 pe ghetele de baschet. Pe acest model, de alergare, tehnologia este folosită pentru a fixa bine piciorul, alături de suprafaţa de tip textil a părţii de sus.

Talpa oferă o amortizare foarte bună și a fost foarte apreciată de utilizatori.
Reebok Pump Supreme Engine au fost folosiți la temperaturi ridicate și în condiții de asfalt uscat, dar și umed. Ca orice pereche Reebok, trece și la antrenamentele de la sala, dar și la sesiuni de intervale sau urcări de pante. 
Pantoful arată foarte bine are o siluetă zveltă, iar modelul de knit cu Pump chiar este un amestec interesant între inovație și tradiție. Pe asfalt, talpa amortizează bine, dar asigură o prindere foarte bună de asfalt. Talpa are o spumă moale și o construcție interesantă care favorizează aderența. Din păcate acest tip de talpă are o parte destul de rigidă în contact direct cu asfaltul, ceea ce ne face să nu ne încredem în ei la competiții pe distanțe mai lungi de 10 km.
Partea de sus a pantofului are un material textil de bună calitate și rezistent. Prin partea de sus a pantofului, sistemul PUMP, asigură o fixare fermă.
Acesta este un pantof cu care am făcut deja 30 de kilometri de alergare și cu care am fost și la sală. Este foarte confortabil, iar acesta este un model Reebok încărcat de istorie. Susținerea laterală este una bună, dar avem în față un pantof neutral. Talpa din spumă și un carbon denumit CRTek
amortizează destul de bine, mai ales la alergări ușoare și de până în 10 kilometri. Noi îl recomandăm și pentru folosirea la sala.
Marca: REEBOK
Model: Pump Supreme Engine  
Tip Pantof: alergare / intervale / pronație neutră
Greutate: 311 grame
Tehnologii: EVA, CRTek

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema