FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

La testele FitReport.ro am mai adus o pereche Reebok de alergare. Reebok FloatRide 6000 este primul model cu Ultraknit 3-D pentru un mai mare confort.

Talpa oferă o amortizare foarte bună și pare făcută dintr-un material asemănător cu Boostul de la adidas. De fapt. e logic, având în vedere că cele două mărci sunt împreună în același grup. Noi am perceput Reebok FloatRide 6000 ca pe o pereche pe care o să o folosim la temperaturi ridicate și în condiții de asfalt uscat, dar și umed. Ca orice pereche Reebok, trece și la antrenamentele de la sala, dar și la sesiuni de intervale sau urcări de pante.
Pantoful arată foarte bine are o siluetă zveltă, iar modelul de knit 3D chiar este o inovație. Pe asfalt, talpa amortizează bine, dar asigură o prindere foarte bună de asfalt. Talpa are o spumă moale și o construcție interesantă care favorizează aderența. Din păcate acest tip de talpă are o parte destul de rigidă în contact direct cu asfaltul, ceea ce ne face să nu ne încredem în ei la competiții pe distanțe mai lungi de 10 km.
Partea de sus a pantofului îmbină pe lângă 3D Ultraknit și o parte cauciucată care oferă susținere în zona călcâiului. Prin partea de sus a pantofului piciorul respiră foarte bine, dar în același timp, cu ajutorul șireturilor, asigură o fixare fermă.
Acesta este un pantof cu care am făcut deja 30 de kilometri de alergare și cu care am fost și la sală. Este foarte confortabil, iar modelele Reebok devin tot mai arătoase în ultimul timp. Susținerea laterală este una foarte bună, iar talpa amortizează destul de bine, mai ales dacă alergi foarte repede cu ei.
Marca: REEBOK
Model: FloatRide 6000
Tip Pantof: alergare / intervale / pronație neutră
Greutate: 232 grame
Tehnologii: EVA, Floatride Foam, 3-D Ultraknit

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema

  • Alte articole vor urma curand