FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Pasionatii de fitness sunt asteptati la cea de-a noua editie a Conventiei Internationale de Fitness din Romania ce va avea loc in perioada 13-14 aprilie 2019 la Bucuresti, in cadrul Rin Grand Hotel.

Cel mai asteptat eveniment de fitness din Europa, Conventia Internationala de Fitness, este gata sa isi deschida portile cu aceleasi clase si seminare antrenante si educative cu care Fitness Scandinavia ne-a obisnuit. Evenimentul va avea loc in weekendul 13-14 aprilie si te vei putea bucura de prezenta unor experti de top din lumea fitness-ului care te vor motiva sa incerci cele mai noi concepte sportive, care fac inconjurul lumii la momentul actual.Vei putea de asemenea sa te delectezi cu bunatati sanatoase in zona expo, care este cu acce liber pentru oricine are curiozitatea sa vada cele mai noi tendinte in materie de accesorii si echipamente fitness, yoga sau pilates, nutritie sportiva si sanatoasa, haine pentru sport si alte accesorii legate de domeniul fitness wellness.

In cadrul Conventiei te vei putea bucura de o multime de clase de la cycling (indoor, traditional, interval training etc), Fight Klub Bag Box, Insane Body Training, Intense Body Challenge, Extreme Tabata Challenge, Foam Roll Stretch & Release,Yoga Fusion, Functional Pilates, Postural Alingment,  Mobility, Step Dance, Aerobic Functional, Kangoo Power, precum si multe alte clase special concepute pentru gusturile si capacitatile fiecarui participant.

Toate clasele sunt detaliate in sectiunea dedicata Conventiei de pe site-ul Fitness Scandinavia (http://www.fitness-scandinavia.ro/detalii-conventie/conventia-internationala-de-fitness-din-romania-editia-a-9-a).

De asemenea, ai posibilitatea de a participa si la o serie de seminare pe teme diverse de la fitness la wellness, tinute de cei mai relevanti speakeri din Romania. Dintre acestea mentionam numai o mica parte: „Sport,miscare si ciclul menstrual feminin” cu Mihaela Brailescu, „How to market your brand as a fitness professional” cu Cristina Cerga, „Reguli alimentare in functie de obiective” cu Gabriela Nedelea, „The future in strength and conditioning” cu Matthew Griffiths, „Cum sa iti construiesti o echipa de superstars in fitness” cu Florin Cujba.

Si daca esti curios cine face parte din echipa de presenteri ai evenimentului din acest an, iata numai o mica parte: Tony Stone, Matthew Groffiths, Omer Rosenberg, Andrea Gobbi, Beko Kaygee, Stefano Crocetta,  Troy Dureh, Liora Zytcer, Tiberiu Vintiloiu, Iulia Popa, Alexandru Valah si multi, multi altii.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema

  • Alte articole vor urma curand