FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Deja a devenit o tradiție să ne procurăm modelul Bandit de la Under Armour. Am ajuns deja la Bandit 4 și putem să vă spunem care sunt îmbunătățirile aduse după un an acestui model.
UNDERARMOUR își face din ce în ce mai mult loc pe piața de echipamente sportive, iar parte a acestei strategii include prezentarea unei game diversificate și specializate de pantofi de alergare. Anul 2018 a fost anul modelelor HOVR, dar Bandit 4 cu talpa de tip Charged au rămas în gama producătorului din Baltimore și sunt destul de populari fiind niște pantofi sport destinat alergătorilor cu pronație neutră și care doresc și un pic de stabilitate.
Am alergat cu acești pantofi peste 25 kilometri în short runs cuprinse între 5 și 7 kilometri. Spre deosebire de alte perechi, Bandit4 s-au simțit extrem de bine încă de la prima încălțare și primul kilometru. Noi am observat când am testat modelul Bandit 2 niște scăpări din punct de vedere al designului pe care le-a văzut remediate la Bandit 3. Pe Bandit 4 am văzut și câteva îmbunătățiri față de Bandit 3. Spre exemplu, partea de sus de la câlcâi este mai bine căptușită pentru a elimina orice disconfort la distanțe lungi, iar punctele reflectorizante de la baza limbii au dispărut pentru a face loc altor elemente integrate în materialul ce compune partea de sus a pantofului.
Impresionante sunt culorile alese pentru această gamă, din păcate, în România au venit doar în culoarea pe care o vedeți în pozele făcute de noi. Nu contează, dacă găsim galben volt, pantoful ne place.
Pe asfalt, talpa amortizează foarte datorită tehnologiei Charged. Bandit 4 arată a pantofi pe care te poți baza și la curse mai lungi precum semimaratoanele și maratoanele.
Pantoful este foarte flexibil datorită spumei folosite la crearea tălpii. În partea de contact cu suprafața pe care alergi sunt niște părti din cauciuc. Acestea sunt plasate cu scop anti-aderent, dar pe suprafețe umede nu sunt atât de eficiente.
Partea de sus a pantofului este una dintre cele mai confortabile întâlnite până acum la pantofii de alergare pe care i-am încercat. Pantofii sunt destul de moderni și din punct de vedere al designului, acum logoul UA este prezent pe ambele părți ale pantofului. Materialul de sus permite piciorului să respire foarte bine, dar pe ploaie se udă foarte repede. În zona călcâiului, este o parte din plastic destul de fin care ajută la fixarea piciorului în patof și la corectarea pasului în timpul alergării.
UNDER ARMOUR Bandit 4 vine cu un raport bun calitate/preț. Marca va veni și în 2019 cu noi modele interesante.
Marca UNDER ARMOUR
Model: BANDIT 4
Tip Pantof: alergare asfalt / stabilitate / neutral
Greutate: 255 grame
Tehnologii: Charged

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema