FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Pentru noi a fost un an destul de plin, am continuat testarea de pantofi de alergare, participat la prima competiție în afară țării, la Lyon, la Raiffeisen Bucharest Marathon și vom continua în acest ton și în 2019. Până atunci vă oferim un top ai celor mai buni pantofi de alergare cu folosiți în 2018. Înainte de toate să știți că este un top al preferințelor personale, iar pentru alegerea perechii potrivite trebuie să ne întrebați și o să vă direcționăm către o pereche potrivită.

de Gabriel Mistodie

Ne-am hotărât ca în anul următor să orientăm siteul și către Sneakers și vă vom prezenta povești interesante, dar și modele dedicate altor sporturi. Chiar panofii aflați pe primele poziții sunt folosite de mine predominant ca sneakers fashion.

  1. adidas Solar Glide Pharrell


Poate vi se pare că orientăm siteul spre sneakers. Este drept: ne vom ocupa și de acest segment al pieței. Dar să ne întoarcem la adidas Solar Glide Pharrell. Am achiziționat această pereche din Franța. Cei mai buni pantofi de alergare ai mei sunt și un fashion icon. adidas și-a făcut un obicei din a colabora cu cântăreți celebri precum Kanye West sau Pharrell. Rodul colaborării cu Pharrell a dat mai multe modele, acesta bazat pe Solar Glide fiind preferatul meu.

2. UA HOVR Phantom

Inițial i-am luat pentru alergare, am alergat o dată cu ele, talpa HOVR este super confortabilă, dar am păstrat acești pantofi ca sneakers. Pentru alergare am comandat HOVR SONIC (veți vedea și un test scris despre ei). HOVR Phantom au tot ce le trebuie pentru a deveni un model reprezentativ pentru UNDER ARMOUR. Deja au apărut multe combinații de culoare și sunt foarte apreciați de sneakersheads.

3. Nike Pegasus 35


Deși a fost toamnă spre iarnă, am alergat cu noii Nike Pegasus 35 pentru a redescoperi gama preferată de pantofi de alergare. Nike Air Zoom Pegasus 35 vine cu un upgrade serios, talpa Nike Zoom Air primește în zona din spate o proeminență care permite alergătorului să nu se stropească pe timp de ploaie. În același timp, în zona călcâiului, capătul pantofului este ușor curbat pentru a evita orice tip de bătătură sau disconfort. Nike promite amortizare mai bună pentru acest pantof, dar și suport și răspuns mai bun. Partea de sus primește un Flymesh updatat care asigură o ventilare mai bună.

4. UA Bandit 4


Anul 2018 a fost anul modelelor HOVR, dar Bandit 4 cu talpa de tip Charged au rămas în gama producătorului din Baltimore și sunt destul de populari fiind niște pantofi sport destinat alergătorilor cu pronație neutră și care doresc și un pic de stabilitate. Spre deosebire de alte perechi, Bandit4 s-au simțit extrem de bine încă de la prima încălțare și primul kilometru. Noi am observat când am testat modelul Bandit 2 niște scăpări din punct de vedere al designului pe care le-a văzut remediate la Bandit 3. Pe Bandit 4 am văzut și câteva îmbunătățiri față de Bandit 3.

5. Skechers GOmeb Razor 2


Aceștia sunt cei mai ușori pantofi testați de noi, oferă o amortizare foarte bună. În mare parte, acest pantof seamănă cu predecesorul model, primul GOmeb Razor, dar ceea ce ne bucură este că odată cu designul updatat, Skechers a adus noi culori pentru acest model. Sunt primii pantofi de la Skechers cu care am alergat și m-au impresionat în mod plăcut.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema