Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

În goana noastră după pantofi sport impermeabili am descoperit surpriza chiar în coletul nostru de comandă sosit din Cehia. Asics FuzeX au sosit la testele FitReport.ro pentru a ne arăta ca sunt versatili.
Asics este o marcă foarte populară printre alergători, la primul contact cu acest sport, mai mult ca sigur cineva îți va recomanda să alergi cu Asics și pe bună dreptate. Acesta este primul model impermeabil pe care îl testăm de la Asics.
Am alergat perechea de Asics Noosa cam 30 de kilometri. Ei la bază sunt niște pantofi sport de stabilitate, nu de alergări pe distanțe lungi. De aceea, îl recomandăm pentru cei care se apucă de alergat și vor să aibă primul contact cu marca japoneză.

La aspect, Fuze X au un design destul de futurist, fiind diferiți de vechile modele Asics cu design destul de plicticos.
Pantoful are două rânduri de material pe partea superioară, lăsând piciorul să respire destul de bine. Partea cu călcăiul este oferă stabilitate destul de bună, fixând piciorul destul de bine. Deoarece este impermeabil, modelul poate fi folosit foarte bine și în condiții mai neprielnice. Noi am folosit Fuze X în octombrie și noiembrie.
Talpa este o inovație a Asics, pe toată suprafața ei are un sistem denumit FuzeX gel. Noul material creat din spumă și gel poate absorbi mai bine șocurile, făcând din acest pantof unul ideal pentru alergări sau alte exerciții. Suprafața care ia contactul cu asfaltul este una dintr-un material mai dur și abraziv, ceea ce vă ferește de accidentări pe suprafețe mai alunecoase.
Talpa pare că rezistă bine la uzură. În același timp, la curse de 5 kilometri FuzeX oferă o viteză destul de mare și un confort excelent. La prima încercare a părut mai rigid, dar pe măsură ce numărul de kilometri de folosință crește pare că devine mai bun. Dar nu aș alerga un maraton întreg în el. Asta pentru că noi, ca și alți alergători, am descoperit că partea de sus a pantofului în zona călcâiului este destul de rigidă. Ca și modelele Noosa Tri , dacă mergi la triatlon, aceasta este alegerea potrivită pentru tine. FuzeX este ușor, rezistent la frig și îți oferă suport atunci când ai nevoie.

Marca ASICS
Model FuzeX
Tip Pantof alergare/Stabilitate/Triatlon
Greutate 295 grame
Tehnologii: ComforDry, FuzeGEL, AHAR
Drop: 8 mm

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema