Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Al doilea model Skechers venit la testele FitReport.ro este GoRun 600. Deși este un model mai ieftin, calitățile sale ne-au făcut să îl adorăm, mai ales pe finalul testelor.
Aceștia sunt unii dintre cei mai ușori pantofi testați de noi, oferă o amortizare bună. În mare parte, acest pantof are un design destul de cuminte, fiind unii cu care nu te faci remarcat ușor… mai ales că cei aleși de noi sunt gri.
Pantoful se poate încălța foarte repede. La acest capitol ajută designul clasic cu limbă și șiret. Acest design pare că este pe cale de dispariție într-o lume care va ajunge să fie dominată de pantofii sport de tip șosetă.
Un alt factor ce reduce greutatea acestui pantof este noua spumă a tălpii noului 5GEN. Materialul oferă un răspuns foarte bun, dar și o amortizare bună pe toată durata alergării. Câteva striații ajută alergătorul să nu alunece, dar nu este de recomandat să scoateți GoRun 600 în condiții de ploaie și noroi, pe suprafețe mai alunecoase.
GoRun 600 este un pantof care va fi pe placul alergătorilor mai strânși la buzunar. Este un model pe care îl recomandăm atât pentru alergări pe distanțe scurte, cât și pentru cele pe distanțe lungi.

Marca: Skechers
Model: GoRun 600
Tip Pantof: alergare / pronație neutră
Greutate: 283 grame
Tehnologii: 5GEN®, Goga Run®

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema

  • Alte articole vor urma curand