FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Sunt aproape 3 ani de când m-am apucat de alergat și după aproape 2.000 de kilometri strânși în aplicație, mă găsesc în fața primei provocări în afara țării: Run in Lyon – unul dintre cele mai mari maratoane din Europa și prima alergare oficială în afara țării la care particip la invitația Boiron. Acestea fiind spuse, sper să trec cu bine de finishul de la Place Bellecour.

Scris de Gabriel Mistodie

Prima competiție care a declanșat seria din care sper să nu mă mai opresc a fost o competiție Asaltul Lupilor, unde am participat cu echipa Bootcamp România. În timpul pregătirilor ce țineau mai degrabă de crossfit decât de alergare, am aflat că Wings for life urmează să aibă loc în România.
De atunci am strâns participări la toate competițiile din București, dar și multe long runs. Nu este mult pentru un atlet, dar este foarte mult pentru un jurnalist.
Run in Lyon se află la a 9-a ediție. Vă ținem la curent cu aventura noastră într-unul dintre cele mai frumoase orașe din Franța pe instagram, Facebook, dar vom scrie și un material pentru www.fitreport.ro.
Atât despre Lyon, la nici o săptămână după această deplasare mă așteaptă Maratonul București Raiffeisen.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema