FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

La testele FitReport.ro a sosit prima pereche de Reebok de alergare. Reebok Print Run a venit să ne arate că marca britanică își face loc pe acest aglomerat segment și că are atuurile sale.

.
Talpa oferă o amortizare foarte bună, dar nu se fixează foarte bine mai ales pe asfalt umed. Noi am perceput Reebok Print Run 2.0 ca o pereche pe care o să o folosim la temperaturi ridicate și în condiții de asfalt uscat.
Culorile alese pentru această gamă sunt interesante, pantoful arată foarte bine, și are o siluetă zveltă. Pe asfalt, talpa amortizează bine, dar asigură o prindere foarte bună de asfalt. Talpa are o spumă moale și o construcție interesantă care favorizează aderența. Din păcate acest tip de talpă are un inconveninent, în sensul că poate reține destul de ușor pietricele în interiorul ei.
Partea de sus a pantofului îmbină două tipuri de pânză și un material cauciucat. La călcâi este o întăritură de plastic pentru susținere pe care se află și logo-ul Reebok. Prin partea de sus a pantofului piciorul respiră foarte bine, dar în același timp, cu ajutorul șireturilor, asigură o fixare fermă.
Acesta este un pantof cu care am făcut deja 30 de kilometri de alergare și cu care am fost și la sală. Este foarte confortabil, iar modelele Reebok devin tot mai arătoase în ultimul timp. Susținerea laterală este una foarte bună, iar talpa amortizează destul de bine, mai ales pe distanțe de long-runs.
Marca: REEBOK
Model: Print Run 2.0
Tip Pantof: alergare / pronație neutră
Greutate: 283 grame
Tehnologii: EVA, Metasplit flex

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema