Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Am primit un nou gadget la testele FitReport.ro: este vorba despre Allview AllWatch V. Aceasta este o variantă updatată a smartwatch-ului mărcii românești care a primit acum un display color și mai multe funcții.

Realizat din oțel inoxidabil, Allwatch adoptă un design sport care urmărește linia încheieturii mâinii pentru un confort sporit. Display-ul măsoară 1.3 inch și are puțin peste 8 mm grosime. Ecranul de sticlă 2.5D oferă o senzație plăcută la atingere, iar brățara este potrivită pentru uz îndelungat. Realizat conform standardului IP67, Allwatch rezistă la contactul cu apa, dar și la cel cu praful.
Ceasul inteligent Allwatch dispune de un chip Dual-Core optimizat pentru autonomie sporita. Display-ul Memory LCD se distige printr-un consum de energie mai mic de până la 970 de ori, în comparație cu un LCD standard. Bateria asigură până la 3 zile de utilizare. Încarcarea integrală a acumulatorului se realizează în aproximativ 90 de minute prin intermediul cablului USB cu conector magnetic.
Allwach V are funcții care iti monitorizeaza activitatea zilnica pentru ca tu sa poti avea parte de o viata echilibrata. Acesta are functie de monitorizare a pasilor facuti in fiecare zi, a caloriilor consumate, a kilometrilor parcursi. In plus, pentru a te ajuta in programarea activitatilor viitoare, ai un istoric privitor la evolutia activitatilor urmate.
Chiar și somnul este monitorizat de acest ceas, iar la final de săptămână sau de lună poți găsi analize legate de orele dormite. Informațiile sunt sintetizate în aplicația smartphone-ului pentru ca utilizatorul să știe exact câte ore a dormit profund sau ușor, ori cât timp a petrecut treaz.
Compatibil cu sistemul de operare Android, Allwatch V se conectează la smartphone sau tabletă prin Bluetooth 4.0. Se sincronizează cu smartphone-ul și va atenționa utilizatorul la mesaje, notificări sau apeluri pierdute. În plus, poți răspunde la apeluri și vorbi direct prin acest ceas.
Alte funcții ale acestui ceas sunt: găsirea telefonului, activarea camerei smartphoneului la care este conectat, dar și stabilirea unui playlist și controlul comenzilor muzicale pentru a alerga cât mai eficient.

Allview Allwatch V
Display – 1,3 inch, Display Memory LCD
Autonomie – 3 zile
GPS Tracker – nu
HR monitor – da

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema