Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Skechers GOmeb Razor 2, acesta este numele pantofilor de alergare din imagine, primii de la acest producător cu care am alergat în această lună. Încă de la început, mă declar surprins de comportamentul lor.

Aceștia sunt cei mai ușori pantofi testați de noi, oferă o amortizare foarte bună. În mare parte, acest pantof seamănă cu predecesorul model, primul GOmeb Razor, dar ceea ce ne bucură este că odată cu designul updatat, Skechers a adus noi culori pentru acest model.
Pantofii testați de noi sunt roșii și au inserții de negru și galben pentru a ieși și mai mult în evidență. Primul lucru care s-a schimbat la model este limba, acum este plată și mai subțire, ceea ce ajută la greutatea scăzută a produsului. De asemenea, pantoful se poate încălța foarte repede.
Un alt factor ce reduce greutatea acestui pantof este noua spumă a tălpii noului GOmeb Razor 2. Materialul oferă un răspuns foarte bun, dar și o amortizare de top pe toată durata alergării. Câteva suprafețe de cauciuc sunt poziționate în zonele unde talpa s-ar toci mai repede, în același timp ajutând alergătorul să nu alunece, chiar și pe asfalt umed. Partea de sus este compusă dintr-o pânză tricotată, iar întărituri din material sintetic sunt plasate în zonele mai critice pentru a fixa și mai bine piciorul.
Detaliile reflectorizante sunt numeroase și fac acești patofi foarte vizibili chiar și în condiții de lumină scăzută.
Skechers GOmeb Razor 2 este un pantof care va fi pe placul alergătorilor nocturni. Este un model pe care îl recomandăm atât pentru alergări pe distanțe scurte, cât și pentru cele pe distanțe lungi.

Marca: Skechers
Model: GOmeb Razor 2

Tip Pantof: alergare / pronație neutră
Greutate: 173 grame
Tehnologii: Parametric Web, FLIGHT GEN™, FITKNIT
Drop: 4 mm

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema