Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Under Armour Speedform Gemini 3 au fost testați de noi în această frumoasă primăvară. Ni se par cei mai arătoși din gama UA, fiind în același timp niște pantofi de alergare foarte buni. 

UNDERARMOUR își face din ce în ce mai mult loc pe piața de echipamente sportive, iar parte a acestei strategii include prezentarea unei game diversificate și specializate de pantofi de alergare. Speedform Gemini 3 face parte din această gamă și sunt vânduți ca niște pantofi de alergare neutră.
Am alergat cu acești pantofi peste 40 kilometri în short runs cuprinse între 5 și 7 kilometri. Spre deosebire de alte perechi, Speedform Gemini 3 s-au simțit extrem de bine încă de la prima încălțare și primul kilometru. Acum avem în față un model care arată excelent, mai ales pe culoarea testată de noi. Pe negru sunt foarte utili și la ținute casual.
Pe asfalt, talpa amortizează foarte datorită tehnologiei Charged. De această dată, Speedform Gemini 3 arată a pantofi pe care te poți baza și la curse mai lungi precum semimaratoanele și maratoanele.
Pantoful este foarte flexibil datorită spumei folosite la crearea tălpii. În partea de contact cu suprafața pe care alergi sunt niște părti din cauciuc. Acestea sunt plasate cu scop anti-aderent, dar pe suprafețe umede nu sunt atât de eficiente.
Partea de sus a pantofului este una dintre cele mai confortabile întâlnite până acum la pantofii de alergare pe care i-am încercat. Pantofii sunt destul de moderni și din punct de vedere al designului. Materialul de sus permite piciorului să respire foarte bine, dar pe ploaie se udă foarte repede.
UNDER ARMOUR Speedform Gemini 3 vine cu un raport bun calitate/preț. Marca promite multe inovații. Bine, noi deja ne gândim să luăm HOVR Sonic ca să îi prezentăm la următorul test.

Marca: UNDER ARMOUR
Model: Speedform Gemini 3
Tip Pantof: alergare asfalt / neutral
Greutate: 279 grame
Tehnologii: Charged

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema