Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Asociatia Padurea Copiilor organizeaza a 10-a editie a celui mai mare eveniment sportiv dedicat unei cauze de mediu, care imbina sportul, alergarea si relaxarea.  Evenimentul va avea loc pe 27 mai in Padurea Baneasa si pe 3-4 noiembrie in Parcul Tineretului. 

 

Crosul Padurii Copiilor este evenimentul la care poti participa si dona pentru sustinerea  proiectului de impadurire. Deviza noastra este  „Crestem paduri, formam comunitati!”, promovam sportul, activitatile in aer liber si responsabilitatea fata de natura.

Daca aveai nevoie de un mic inbold sau de un eveniment organizat care sa te faca sa-ti amintesti cat de important este mediul inconjurator si de cat de multa nevoie au padurile noastre de noi, acesta este ceea ce cautai.

Fondurile obtinute prin taxele de inscriere la eveniment vor fi investite in ingrijirea celor 62,2 hectare plantate deja, prin care Padurea Copiilor ajuns la 8 comunitati rurale si la peste 30.000 de beneficiari. Asociatia Padurea Copiilor isi propune ca pana in 2030 sa ajunga cu actiuni de impaduriere si proiecte de mediu la 100 de comunitati din Sud-Estul Romaniei.

 

27 Mai – Padurea Baneasa: Curse adulti 5 – 10 – 15 km

3-4 Noiembrie – Parc Tineretului: Curse adulti 5 – 10 – 15 km, 1 km familie, 500 m si 1000 m copii

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema