Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Bucharest RUNNING CLUB anunță că peste 5000 de participanți au luat startul la cea de-a treia ediție a UNIQA Asigurări Bucharest 10k&FAMILY RUN care a avut loc duminică, 1 aprilie începând de la ora 09:00 în Parcul Izvor, pe un traseu de 10km închis traficului auto, cu punct de start și sosire lângă Parcul Izvor.

Câștigătorii UNIQA Asigurări 10Km individual au fost Alexandru Corneschi, la categoria bărbați, cronometrat cu 30 min 33 sec și la categoria femei Adela Bălțoi, cu 38min 07 sec. Echipa Isostar România a ocupat locul întâi la Ștafetă Volkswagen 2 x 5Km cu timpul 31 min 27 sec.
În cadrul probei Cursa Familiilor Carrefour, familiile Hristea (1,5km) și Nenu (3,5km) au câștigat primul loc la categoria „Cea mai rapidă familie”, iar la categoria ‘’Cea mai numeroasă familie”, familia Pigulea (1,5km) și familia Yarmus (3,5km) au trecut linia de sosire fiind formate fiecare din 15 membri. În cadrul Cursei Adolescenților (Teen’s Race), au fost premiați cei mai rapizi 5 băieți și cele mai rapide 5 fete.

La Cursa Bebelușilor, 40 de participanți s-au întrecut târâș și de-a bușilea pe o distanță de 4,2195 m și au fost premiați cu înscrierea gratuită la ediția din 2036 a Maratonului București.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema