FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

 O pereche interesantă de pantofi de alergare folosită de noi a Puma SPEED 500 IGNITE. De data aceasta avem de-a face cu un model care pare mai profi, pe călcâi fiind menționat și Drop-ul (“Drop”-ul este diferenţa de grosime a tălpii între zona de susţinere a călcâiului şi zona antepiciorului şi a degetelor).

Puma SPEED 500 IGNITE sunt niște pantofi pentru alergări scurte și mai rapide, Drop-ul este de 6 mm, iar amortizarea este una medie.
Am alergat cu acești pantofi peste 40 kilometri în short runs cuprinse între 5 și 710 kilometri. pantofii au devenit foarte flexibili și s-au fixat bine pe picior încă de la prima alergare.

Impresionante sunt culorile alese pentru această gamă, pantoful arată foarte bine și l-am folosit și cu alte ocazii, nu doar la alergări. Pe asfalt, talpa amortizează bine datorită tehnologiei EverTrack și a sistemului Ignite.
Talpa are o spumă moale denumită IGNITE care amortizează foarte bine și returnează energia. Pe călcâi vedem o parte în formă de săgeată roșie de la care pornește o adâncitură care urmează profilul piciorului. Talpa are niște striații care amortizează foarte bine pe asfalt, dar lipsa unor elemente de prindere mai bune pe talpă ne face să recomandăm IGNITE DUAL pentru asfalt și tartan, nu și pentru escapade pe alte tipuri de teren.
Partea de sus a pantofului îmbină două tipuri de pânză și un material cauciucat și arată mai bine decât modele Ignite din prima generație. Pantofii sunt destul de moderni și din punct de vedere al designului, dar abia așteptăm să testăm și varianta cea mai modernă EvoKnit Ignite.
PUMA SPEED 500 IGNITE este un pantof foarte bun de alergare rapidă. Este un model pe care îl recomandăm atât pentru alergări pe distanțe scurte, cât și pentru cele pe distanțe lungi, dar pe asfalt și tartan

Marca: PUMA
Model: SPEED 500 IGNITE
Tip Pantof:
alergare / pronație neutră
Greutate:
268 grame
Tehnologii:
EverFit, EverTrack / Ignite

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema