FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

La începutul lunii februarie, DECATHLON a ajutat România să scape de 1.000.000 de calorii, la cel mai mare eveniment de fitness din țara noastră. Evenimentul s-a desfășurat simultan în toate magazinele DECATHLON din țară și live, pe pagina de Facebook Decathlon Romania și HomeTraining.tv, iar participarea a fost gratuită.

Antrenamentele a fost susținute de către antrenorii Home Training TV, Mădălina Predoi, Campioană Națională la Atletism, și Flavius Predoi, Campion Mondial în Ashihara Karate, la magazinul DECATHLON Militari și vor fi transmise live în magazinele DECATHLON din toată țara și pe Facebook. Fiecare sesiune va dura 45 de minute și va fi urmată de o pauză de 15 minute, în care cei doi antrenori vor oferi gratuit sfaturi de nutriție și sport.

„Când spunem „Sport pentru toți, totul pentru sport”, o spunem la propriu. Dovadă și acest eveniment de fitness care se adresează oamenilor de toate vârstele, care vor să facă mișcare și să beneficieze și de sfaturi specializate din partea partenerilor noștri, HomeTrainingTV. Acest demers dedicat sportului va continua pe tot parcursul anului, printr-o serie de evenimente gratuite, dedicate publicului larg”, a declarat Adrian Trofin, Coordonator Comunicare DECATHLON România.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema