Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Under Armour a intrat oficial pe piața din România. Noi am testat deja o pereche de la acest brand încă de anul trecut, acum am încălțat altă generație a acelui model numită Bandit 3.
UNDERARMOUR își face din ce în ce mai mult loc pe piața de echipamente sportive, iar parte a acestei strategii include prezentarea unei game diversificate și specializate de pantofi de alergare. Bandit 3 face parte din această gamă și sunt vânduți ca niște pantofi de alergare neutră oferind în același timp și susținere destul de bună.
Am alergat cu acești pantofi peste 30 kilometri în short runs cuprinse între 5 și 7 kilometri. Spre deosebire de alte perechi, Bandit3 s-au simțit extrem de bine încă de la prima încălțare și primul kilometru. Noi am observat când am testat modelul Bandit 2 niște scăpări din punct de vedere al designului pe care le-a văzut remediate la Bandit 3. Acum avem în față un model care arată excelent, mai ales pe culoarea testată de noi.
Impresionante sunt culorile alese pentru această gamă, astfel, Bandit3 poate fi folositți cu alte ocazii, nu doar la alergări. Pe asfalt, talpa amortizează foarte datorită tehnologiei Charged.
De această dată, Bandit3 arată a pantofi pe care te poți baza și la curse mai lungi precum semimaratoanele și maratoanele.
Pantoful este foarte flexibil datorită spumei folosite la crearea tălpii. În partea de contact cu suprafața pe care alergi sunt niște părti din cauciuc. Acestea sunt plasate cu scop anti-aderent, dar pe suprafețe umede nu sunt atât de eficiente.
Partea de sus a pantofului este una dintre cele mai confortabile întâlnite până acum la pantofii de alergare pe care i-am încercat. Pantofii sunt destul de moderni și din punct de vedere al designului, acum logoul UA este prezent pe ambele părți ale pantofului. Materialul de sus permite piciorului să respire foarte bine, dar pe ploaie se udă foarte repede. În zona călcâiului, este o parte din plastic destul de fin care ajută la fixarea piciorului în patof și la corectarea pasului în timpul alergării.
UNDER ARMOUR Bandit 3 vine cu un raport bun calitate/preț. Marca promite multe inovații în anul în care tocmai a venit.

Marca: UNDER ARMOUR
Model: BANDIT 3
Tip Pantof: alergare asfalt / stabilitate / neutral
Greutate: 259 grame
Tehnologii: Charged

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema