FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Pentru noi a fost un an destul de plin, am continuat testarea de pantofi de alergare, am ajutat și la o activare Boiron pentru Raiffeisen Bucharest Marathon și vom continua în 2018 și cu alte produse. Până atunci vă oferim un top ai celor mai buni pantofi de alergare cu folosiți în 2017. Înainte de toate să știți că este un top al preferințelor personale, iar pentru alegerea perechii potrivite trebuie să ne întrebați și o să vă direcționăm către o pereche potrivită. Pentru că cei care fac topuri de genul „cel mai bun, cel mai tare”, uită să vă spună că, în primul rând, un pantof de alergare trebuie să vi se potrivească.

de Gabriel Mistodie

1. Nike Pegasus 34
Pegasus mi se pare că a ajuns la o generație care a atins desăvârșirea. Modelul era deja un pantof de alergare foarte bun, dar acum este și foarte chic. Cel puțin modelul testat de mine a fost folosit și la ținute casual și chiar la petreceri.

2. Nike Lunarglide 9
Mai mult un facelift (cum spunem noi în lumea presei auto) decât un model nou, Lunarglide 9 a rămas același ajutor de nădejde pentru cei care se apucă de alergat. Dacă prima vedere, modelele generației a 8-a de Lunarglide nu m-au atras, talpa parcă a avut grijă să mă facă să mă îndrăgostesc de acest pantof. Acum, Lunarglide 9 a adus și culori foarte frumoase în gamă, modelul albastru din imagini fiind un exemplu bun.

3. UnderArmour Bandit 3
Modelul UA a intrat de urgență în top, având deja 2 alergări cu el și un review nescris. Compania americană crește văzând cu ochii, iar ușoarele defecte observate pe Bandit 2 au fost remediate. Bonus: culori foarte mișto!

4. New Balance Vazee Coast
Modelul acesta este unul foarte interesant și arată că New Balance știe să facă pantofi de alergare. Este cel mai ușor model din colecția mea, dar în același timp unul cu care este o plăcere să alergi.

5. Nike LunarEpic Flyknit Low 2
Prima generație a modelului flyknit de la Nike a fost o revelație pentru mine. Cu toate acestea, generația a doua a avut un model mai gros de flyknit, care nu se mula la fel de bine. Talpa amortizează foarte bine și pare cea mai avansată din punct de vedere tehnologic de pe piață.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema