FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Nike Shield este deja la a 4-a reeditare. În colecția din această iarnă, modelele care resping apa și zăpada au venit într-o formă nouă, iar noi am adus la testele noastre modelul Nike Zoom Structure 21 în această formă.

Nike Shield ZOOM Structure 21 este o pereche de pantofi de alergare cu care am făcut peste 40 de kilometri, la două alergări am prins chiar și vreme ploioasă, dar și zăpadă pe Transbucegi. I-am alergat prin București, pe trotuare, prin parcuri, pe zăpadă, chiar și prin ploaie.
Față de Pegasus, Nike Shield ZOOM Structure 21 este mai lat. Sistemul Flywire fixează piciorul mai bine, iar protecția la apă este foarte bună. Pantoful este foarte confortabil, oferă o susținere destul de bună, dar și posibilitatea de a alerga la viteze mai mari. Stratul care respinge umezeala este reflectorizant. Acesta te face vizibil chiar și în zonele mai întunecoase.
Nike Shield ZOOM Structure 21 are talpa Air Zoom care este mai zveltă și mai ușoară decât Lunarlon. Este mai responsivă la deformare și returnează mai multă energie. Suportul oferit piciorului este neutru, iar acest pantof este mai potrivit celor care au deja ceva experiență în alergare. Acum talpa are striații mai proeminente care ajută foarte mult la alergarea pe zăpadă. Combinația dintre spuma Midsole și tehnologia Zoom Air din călcâi permite o experiență destul de confortabilă în timpul alergării.
Partea de sus se numește Flymesh. La aceasta se adaugă un sistem Shield care ține apa și umezeala în exterior. Talpa Cushlon amortizează foarte bine. După aceea, sistemul Flywire împreună cu Dynamic Fit s-au adaptat formatului piciorului și următoarele alergări au fost foarte confortabile. Nike-ul acesta este mai rapid, datorita greutății reduse, dar și a energiei returnate de Cushlon în alergare. Pentru o priză mai bună pe timpul alergării, pe suprafața tălpii sunt niște elemente numite Blown Rubber Crash Rails.
Nike Shield ZOOM Structure 21 arată și foarte bine, mai ales pe această culoare, l-am purtat și la ținuta de zi cu zi și s-a potrivit foarte bine în tinutele de acum, mai ales datorită culorii închise.

Marca NIKE
Model Shield ZOOM Structure 21
Tip Pantof alergare/neutral
Greutate 283,5 grame
Tehnologii: Flymesh, Flywire, AirZoom, Dynamic Fit

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema