FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Nike Lunarglide sunt pentru noi un reper în ceea ce privește alergarea. În sezonul toamnă-iarnă s-au înnoit, se numesc Lunarglide9 și au venit la testele FitReport.ro

Am folosit acest model la alergări din lunile septembrie și octombrie și putem spune că este unul dintre cele mai bune modele de pe piață. Partea de stabilitate a fost îmbunătățită față de Lunarglide 8.
Acum Lunarglide 9, având o siluetă mai zveltă permite viteze mai mari. Materialul din interior, dar și calitățile tălpii au fost în mod deosebit apreciate la alergare.
În partea superioară, pantoful are un material care permite piciorului să respire foarte bine. De asemenea au fost adaugate cablurile Nike Flywire care, cu ajutorul șireturilor, fixează piciorul foarte bine, pentru alergări foarte stabile. Desigur că sistemul Dynamic Support, apărut aici într-o nouă formă are un rol important și aici.
La realizarea structurii tălpii designerii au folosit tehnologia dual-injection. Folosind caldura in locul adezivului ei au reușit sa fuzioneze două tipuri de spumă intr-o singură structură care asigură functionalitatea clasică Lunarlon. Tăieturile laser realizate pe părțile laterale ale tălpii asigură flexibilitate in zonele vizate.
În continuare, talpa realizată fără cauciuc are integrate, în punctele de presiune, profile care sunt tăiate cu ajutorul laserului și actionează asemeni unor pistoane. Realizate din spuma Lunarlon, fiecare dintre ‘pistoane’ acționează individual și asigură o alergare confortabilă. Oferind maxim de tracțiune și amortizare ele asigură o tranziție de neegalat la rulare și o buna propulsive prin returnarea de energie.
Cu un confort deosebit, materiale care asigură o bună circulație a aerului și versatilitate pe care noi am testat-o începând cu lunarglide 9, actuala generație a acestui pantof de alergare Nike te poate cuceri cu siguranță. Alergătorii pot găsi în el un pantof potrivit pentru training, alergări scurte, dar și pentru competiții. Noi îl recomandăm în principal pentru cei care se apucă de alergare, Lundarglide 9 având parte de stabilitate dinamică ce vă poate corecta eventualele greșeli.
Marca NIKE
Model Lunarglide 9
Tip Pantof teren normal/stabilitate
Greutate 258 grame
Tehnologii: Flywire, Lunarlon, Dynamic support

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema