Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Salomon este un brand cunoscut mai degrabă pentru pantofii de trial. FitReport.ro a luat la testare niște modele de asfalt, pe care Salomon le caracterizează ca fiind de trial urban. Este vorba despre modelul Sonic.

Ați citit bine, Salomon încearcă să intre pe piața pantofilor de alergare destinați asfaltului. Deși Sonic sunt vânduți ca pantofi pentru trial urban, în cele din urmă tot pe asfalt ajung. Mai ales în București unde pistele de tartan sunt puține, iar aleile din parcuri sunt pline de obstacole și murdare. Sonic face parte din această gamă și sunt vânduți ca niște pantofi de alergare neutră oferind în același timp și susținere destul de bună.

Am alergat cu acești pantofi peste 40 kilometri în short runs cuprinse între 5 și 7 kilometri. Spre deosebire de alte perechi, Sonic s-au simțit extrem de bine încă de la prima încălțare și primul kilometru. Nu îi recomandăm la distanțe foarte lungi, deoarece de la kilometrul 5-6 simțim că amortizarea nu funcționează foarte bine pe asfalt. Dar am dat o șansă acestei perechi de Salomon Sonic și pe plaja din Mamaia la o alergare și i-am adorat.
Pe talpă sistemul Wet Traction Contagrip ne asigură că pantoful stă foarte bine pe asfalt. Cu toate acestea, nu este strălucit pe suprafețe umede, dar la scurte incursiuni pe trail, acesta face față. Pantoful este foarte flexibil datorită spumei folosite la crearea tălpii.
Partea de sus a pantofului este confortabilă. Sunt unii dintre cei mai confortabili pantofi de alergare întâlniți până acum și par și durabili. Materialul este unul de bună calitate și care asigură o circulație bună a aerului. Pe de altă parte, dacă se udă, Sonic se și usucă foarte bine, deci un alt lucru important pentru incursiuni de trial sau pe vreme nu tocmai bună.

Salomon Sonic niște pantofi de alergare destul de scumpi, dar vor fi destui fani ai mărcii care sunt interesați. Această marcă face produse excelente pentru trial, deci au șanse să vină și cu produse mai bune pe zona încălțări pentru asfalt.

Marca Salomon
Model: Sonic
Tip Pantof: alergare asfalt / neutral
Greutate: 272 grame
Tehnologii: 
Durable wet traction/Contagrip/Vibe Technology

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema