Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Boiron a fost prezent la maratonul București Raiffeisen Bank cu un punct de entertainment. Totodată, 15 atleți amatori au alergat sub culorile Boiron și NRC la semimaratonul Volkswagen. 

La punctul de entertainment am delectat alergătorii cu muzică electronică și i-am încurajat împreună cu echipa și hostessele Boiron pe toată perioada de 6 ore, traseul maratonului trecând de mai multe ori pe lângă noi. Ca ajutoare pentru entertainment i-am avut alături de noi pe Bose prin iStyle, dar și pe DJ Arisen. Alături de noi, ca ajutor logistic am avut noul VW Crafter.
Boiron și-a reconfirmat angajamentul pentru un stil de viață sănătos prin încurajarea alergătorilor, fiind la a doua prezență consecutivă la Maratonul București.

Bucharest RUNNING CLUB anunță că aproape 17.000 de persoane (adulți și copii) au participat la cea de-a zecea ediție a Raiffeisen Bank Maratonul București, care a avut loc sâmbătă și duminică 14-15 octombrie în Piața Constituției. Centrul Capitalei s-a transformat într-un furnicar de oameni. Oameni din 60 de ţări, au alergat pe mai multe trasee. Cel mai lung dintre acestea a avut, însumat, nu mai puţin de 42 de kilometri.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema