Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Diadora a fost una dintre mărcile preferate ale celor din România pe la sfârșitul anilor 90. Marca italiană se întoarce la noi, iar prin intermediul ZorileStore.ro am testat primii noștri pantofi de alergare ce poartă această siglă.
Construcția acestor pantofi de alergare denumiți NJ-303-2 este una pe care am mai întâlnit-o la foarte multe perechi de pantofi (recunoaștem că Diadora mai are de lucrat la aspectul acesta cu denumirile). În partea de sus, pantoful este foarte flexibil și oferă foarte mult spațiu de mișcare pentru degete. Acesta unul dintre cele mai ușoare produse testate de noi, dar și unul dintre cele mai confortabile.
Am folosit acest model la short-runs doar pe asfalt. Pantoful se fixează destul de bine pe picior, nu are o susținere laterală care îl recomandă chiar începătorilor, dar este foarte util în special datorită tehnologiei de pe talpă.
La construcția tălpii s-a folosit o tehnologie pantentată de Geox care se numește Net Breathing System. Astfel, talpa realizată din material moale care absoarbe foarte bine șocurile, are o parte din fibră sintetică cu o membrană prin care piciorul poate respira, dar care este în același timp impermeabilă. Acest sistem previne ca umezeala sau noroiul să ajungă la picior, mai ales în timpul alergării.
Diadora NJ-303-2 este un pantof care se . Este foarte ușor și bun la alergările pe asfalt. Îl recomandăm pentru alergările lungi, competiții, alergările de anduranță, intervale sau alergări de recuperare.
Marca Diadora
Model NJ-303-2
Tip Pantof neutral/road
Greutate 230 grame
Tehnologii Net Breathing System

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema