FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Odată cu lansarea noului iPhone8, Apple a lansat o nouă generație a smartwatch-ului său. Apple Watch Series 3 vine cu noi funcții, dar și cu o reeditare a parteneriatului cu Nike. 
Apple Watch Series 3 dispune de procesor dual-core mai rapid (cu 70% decât modelul anterior), altimetru şi poate detecta acum aritmia (bătăile neregulate ale inimii). Noul sistem de operare watchOS 4 va fi disponibil pe 19 septembrie. Ca design şi dimensiuni, Series 3 este similar cu modelele anterioare. Ceasul dispune de modem LTE (foloseşte acelaşi număr ca şi telefonul). SIM-ul folosit este unul electronic (eSIM). Display-ul noului ceas are şi rol de antenă, ceasul este rezistent la apă (cel puţin poate fi folosit de către înotători) şi baterie care va ţine mai mult, potrivit spuselor Apple.
Noul ceas permite streamingul de muzică, un procesor Dual-core mai rapid, watchOS 4 și capacități de celular. Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) are un emițător LTE și UMTS pe care se bazează când este departe de iPhone.

Apple Watch Nike+ a fost foarte popular. Parteneriatul continuă în această toamnă pe ambele modele ale Seriei 3. Vor fi disponibile pure platinum/black Nike Sport Band sau Sport Loop în culori exclusive. Aplicația Nike Run Club a fost updatată pentru a introduce noi funcționalități: Audio Guided Runs cu încurajări de la atleții de elită ai Nike, în timp ce Cheers face alergarea mai distractivă prin faptul că permite prietenilor să trimită încurajări care te vor motiva în timpul unei alergări. Just Do It Sundays vă va oferi inspirație, mai ales că veți alerga alături de o întreagă comunitate mondială.

Apple mai propune și modele Apple Watch Hermès pentru cei care vor o mai bună exclusivitate.

Preţurile la AW Series 3 încep de la 329 de dolari la versiunea fără LTE şi de la 399 de dolari versiunea cu eSIM.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema