Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

adidas Athletics dezvăluie ultima colecție Z.N.E, prima gamă de haine de acest gen, inspirată de creșterea pulsului atleților înainte de meci.

adidas a lucrat îndeaproape cu atleți, pe tot parcursul procesului de creație, colectând și analizând date pentru a ajuta la modelarea colecției Athletics Pulse.

Această colecție s-a focusat pe momentul culminant, când atleții părăsesc vestiarele și se îndreaptă spre teren, moment în care pulsul crește în anticiparea meciului.

Piesa principală a colecției este hanoracul cu glugă adidas Z.N.E Pulse Knit, realizat dintr-o țesătură fină din lână merinos ce seamănă cu reprezentarea grafică a ritmului cardiac. Acesta este conceput pentru a asigura confortul fiecărui sportiv, indiferent de sportul practicat.

Colecția, care include o varietate de modele de hanorace tricotate și din jacard, a fost creată să ofere libertate de mișcare, indiferent că este ziua meciului sau orice altă zi.

Măiestria cu care s-a lucrat la această colecție este evidențiată în detalii netede, marcaje de design iconice și construcție funcțională. Versiunea tricotată menține temperatura corpului scăzută  atunci când atleții își fac încălzirea de dinaintea meciului.

Colecția va fi purtată de o selecție de atleți de top, care fac parte din categorii diferite de sport, printre care ii includem pe fotbaliștii Gareth Bale si Paul Pogba, starul basketball-ist James Harden, atletul Tori Bowie, precum și cunoscutele jucătoare de tenis, Angelique Kerber si Simona Halep.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema