FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Printre pantofii sport testați de noi se numără începând de acum și unii de sală. Reebok Fire, că despre ei este vorba sunt niște pantofi dedicați celor care fac fitness și crossfit și au fost testați de Gabriel atât la sală, cât și la alergări scurte de câte 5 kilometri. FitReport.ro Reebok FIRE (5)

Reebok Fire par un produs interesant, par un hibrid între pantofii de alergare și cei de sală. Materialul părții de sus se fixează foarte bine pe picior oferind în același timp control. Pentru o închidere mai bună, peste material există și șireturi. Talpa turnată prin tehnologia EVA oferă o amortizare destul de bună, iar textura de pe talpă asigură o deplasare bună.
În partea călcâiului avem o parte ce asigură susținerea. Aici este plasat și logoul, dar și un element elastic care fixează foarte bine piciorul în pantof. Amortizarea nu este chiar una dintre cele mai bune, dar ajută faptul că piciorul stă destul de fix.
Acesta este un pantof cu care am făcut deja 20 de kilometri de alergare și mai mult de câteva luni de sală și TRX. Este foarte confortabil și unul dintre cele mai arătoase modele Reebok. L-am folosit la alergări de până în 6 kilometri. Reebok Fire sunt niște pantofi foarte buni de sală, susținerea laterală îi recomandă pentru exerciții complexe, dar și pentru antrenamente de CrossFit și TRX.

Marca Reebok
Model Fire
Tip Pantof training/crossfit
Greutate 245 grame (cea mai mică mărime disponibilă)
Tehnologii: EVA, Metasplit flex

FitReport.ro Reebok FIRE (2)
Echipament pentru shooting oferit de ANSWEAR

FitReport.ro Reebok FIRE (1)

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema