FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Nike Pegasus au ajuns la o nouă generație și au sosit încă de la lansare la testele FitReport.ro. Am alergat la începutul acestei veri cu Nike Zoom Pegasus 34 și ni se par unii dintre cei mai buni pantofi de alergare neutri.

Nike Air Zoom Pegasus 34 vine cu un upgrade serios, talpa Nike Zoom Air primește în zona din spate spuma Cushlon ST. Nike promite amortizare mai bună pentru acest pantof, dar și suport și răspuns mai bun. Partea de sus primește un Flymesh updatat care asigură o ventilare mai bună.
Față de Pegasus 33, Pegasus 34 vine cu modificări notabile. Sistemul Flywire fixează piciorul mai bine, dar este ascuns sub semnul Swoosh care acum este mai proeminent. Pantoful este foarte confortabil, oferă o susținere destul de bună, dar și posibilitatea de a alerga la viteze mai mari. Are destul de multe suprafețe reflectorizate care te fac vizibil și pe timp de noapte.
Nike Pegasus 34 Men are talpa Air Zoom care este mai zveltă și mai ușoară decât Lunarlon. Este mai responsivă la deformare și returnează mai multă energie. Suportul oferit piciorului este neutru, iar acest pantof este mai potrivit celor care au deja ceva experiență în alergare. Acum talpa are striații mai proeminente care ajută foarte mult la alergarea pe zăpadă. Combinația dintre spuma Midsole și tehnologia Zoom Air din călcâi permite o experiență destul de confortabilă în timpul alergării.
Partea de sus se numește Flymesh. Talpa Cushlon amortizează foarte bine. Sistemul Flywire s-a adaptat formatului piciorului și următoarele alergări au fost foarte confortabile. Nike-ul acesta este mai rapid, datorita greutății reduse, dar și a energiei returnate de Cushlon în alergare. Pentru o priză mai bună pe timpul alergării, pe suprafața tălpii sunt niște elemente numite Blown Rubber Crash Rails.
Acesta este un pantof cu care am făcut deja 50 de kilometri de alergare într-un interval destul de scurt: abia acum o lună l-am luat de pe raft. Este foarte confortabil, iar modificările îl fac și mai arătos decât precedentele modele. Îl recomandăm celor care își doresc un pantof de alergare pentru pronație neutră. Poate fi folosit pe distanțe lungi, dar și la competiții.

Marca NIKE
Model Air ZOOM Pegasus 34
Tip Pantof alergare/neutral
Greutate 295 grame
Tehnologii: Flymesh, Flywire, AirZoom

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema