Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

FF Group Romania a lansat oficial magazinul Sport Loft în Baneasa Shopping City, un concept premium și inovativ de retail multibrand, care are în portofoliu cele mai apreciate branduri de sport din întreaga lume. Magazinul comercializează cele mai noi colecții de echipamente sportive pentru alergare, baschet, fotbal, antrenament și tenis, ale brandurilor internaționale de top precum: Nike, Jordan, Adidas, Asics, New Balance, Under Armour, Saucony, Mizuno și Reebok.

FF Group Romania, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața locală de sport și fashion și subsidiara a grupului FF Group Grecia, a stabilit un punct de referință la nivel regional prin deschiderea în premieră în România a unui nou concept de magazin de sport, dedicat sportivilor de performață si tuturor celor care practică sportul în mod activ. Primul magazin Sport Loft al grupului a fost deschis în Baneasa Shopping City.
Primul magazin Sport Loft are o suprafață de 600 de metri pătrați, investiția în amenajarea spațiului de retail s-a ridicat la peste 700,000 Euro, fară a include stocul inițial de marfă. Noul concept se bazează pe cele mai noi tehnologii digitale pentru a oferi o experiență memorabila și a permite sportivilor să ia decizii informate cu privire la achizițiile lor. Facilitățile de ultimă generatie sunt susținute de zonele interactive, „Running Experience” – dedicată alergării și „The Dunk Room”- dedicată baschetului, unde atleții pot testa echipamentele și pot primi informații personalizate de la specialiști.

În următorii 3 ani, FF Group va dezvolta o rețea extinsă de magazine Sport Loft în România, Grecia, Bulgaria și Cipru, iar în lunile următoare este programată lansarea platformei www.sport-loft.com.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema