Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Este timpul pentru www.FitReport.ro să evalueze prima pereche de pantofi de alergare New Balance. Primii care ne-au sosit la teste de la Answear.ro au fost NB Vazee Coast, o pereche ultra-ușoară și destul de rezistentă.

Construcția versiunii a doua a Vazee Coast este una care mulțumește toți alergătorii. Pantoful este foarte flexibil și oferă foarte mult spațiu de mișcare pentru degete. Acesta este cel mai ușor produs testat de noi, dar și unul dintre cele mai confortabile.
Am folosit acest model la short-runs și long-runs doar pe asfalt. Pantoful se fixează destul de bine pe picior, dar, din cauza construcției nu oferă o bună susținere laterală, de aceea nu îl recomandăm începătorilor în ale alergatului.
La construcția tălpii s-a folosit o soluție IMEVA care presupune injectarea de spumă. Amortizarea este una dintre cele mai bune, iar talpa este foarte flexibilă. Sunt doar două părți mici de plastic mai dur care asigură grip, dar pe asfalt uscat, pantoful nu alunecă în nici un fel. Partea de sus, fără cusături, va fi apreciată foarte mult de alergători, deoarece nu va produce nici un fel de iritație sau urmă pe picior.
New Balance Vazee Coast nu asigură susținere a călcâiului, dar este un pantof care se prinde foarte bine pe picior. Este foarte ușor și bun la alergările pe asfalt. Îl recomandăm pentru alergările lungi, competiții, alergările de anduranță, intervale sau alergări de recuperare.

Marca New Balance
Model Vazee Coast V2
Tip Pantof neutral/road/competition
Greutate 227 grame
Tehnologii: IMEVA, Laser engraving

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema