Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

În momentul de față segmentul de wearables de pe piață este destul de saturat și când vine vorba despre brățări de fitness, deja producătorii trebuie să găsească soluții prin care să se deosebească unii de alții. MOOV NOW este diferită, având un design, oferind de asemenea și câteva funcții în plus față de alte modele similare. Noi am testat una de la Quickmobile și putem spune că este un gadget interesant.

În primul rând am căutat o brățară care să monitorizeze și sesiunile de înot, iar acestea sunt destul de puține, majoritatea fiind waterproof, dar nu și subacvatice.
Pe lângă funcțiile de monitorizare, această brățară oferă și ghidare vocală pentru sesiunile de jogging spre exemplu. Sistemul adus aici oferă recomandări cu privire la activitatea fizică desfășurată, dar și încurajări vocale pentru a ne duce mai aproape de îndeplinirea task-ului propus. Softul este destul de complex, având aproape la fel de multe funcții ca programele gen UA record.


MOOV NOW este o brățară rezistentă la apă ce se va conecta wireless la smartphone, dipozitiv unde vor fi stocate informațiile preluate de către senzorul omni-motion inclus pe device. L-am folosit la monitorizarea deplasărilor zilnice, dar și la monitorizarea sesiunilor de înot și putem spune că acest device este un asistent complet. Recomandăm această brățară în special celor care vor să facă triatlon, deoarece poate monitoriza cele trei activități din cadrul acestei competiții.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema