FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Anul trecut a ajuns direct în vârful preferințelor noastre. În acest an Nike LunarEpic se întoarce într-o nouă formă Nike LunarEpic Low Flyknit 2 și vine la testele FitReport.ro
Nike LunarEpic Low a fost un model care venea cu o construcție oarecum convențională. Nike LunarEpic Low Flyknit 2 este acum mai apropiat de prima generație LunarEpic, având un manșon care înconjoară zona de jos a gleznei, iar susținerea oferită și libertatea de mișcare sunt dintre cele mai bune.
Am folosit acest model inclusiv la SemiMaratonul București și putem spune că poți termina lejer și confortabil un semi-maraton sau un maraton cu acest tip de pantof sport.
Construcția pantofului a început cu realizarea parții superioare, dintr-o singură bucată cu ajutorul tehnologiei Nike Flyknit, care este extrem de ușoară și asigură o bună ventilație fixând în același timp perfect piciorul. Structura noului material este mai densă, iar designul pare mai interesant. De asemenea au fost adaugate cablurile Nike Flywire și manșonul de fixare a gleznei pentru a elimina mișcarile nedorite.
La realizarea structurii tălpii designerii au folosit tehnologia dual-injection. Folosind caldura in locul adezivului ei au reușit sa fuzioneze două tipuri de spumă intr-o singură structură care asigură functionalitatea clasică Lunarlon. Tăieturile laser realizate pe părțile laterale ale tălpii asigură flexibilitate in zonele vizate.
În continuare, talpa realizată fără cauciuc are integrate, în punctele de presiune, profile care sunt tăiate cu ajutorul laserului și actionează asemeni unor pistoane. Realizate din spuma Lunarlon, fiecare dintre ‘pistoane’ acționează individual și asigură o alergare confortabilă. Oferind maxim de tracțiune și amortizare ele asigură o tranziție de neegalat la rulare și o buna propulsive prin returnarea de energie. Aceasta este în continuare una dintre cele mai avansate tălpi de alergare de pe piață. Un singur dezavantaj are, lamelele aflate pe talpă sunt un adevărat magnet pentru pietricele mici.
Nike LunarEpic Low Flyknit 2 nu asigură o prindere la fel de strânsă a călcâiului ca Nike LunarEpic. Cu toate acestea este un pantof versatil, ideal pentru alergările de anduranță, intervale sau alergări de recuperare.

Marca NIKE
Model LunarEpic LOW Flyknit 2
Tip Pantof neutral/competition
Greutate 249 grame
Tehnologii: Flyknit, Flywire, Lunarlon

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema