Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Bucharest RUNNING CLUB (BRC), organizatorul celor mai mari evenimente de sport de masă și de alergare stradală din România – Bucharest MARATHON, Bucharest HALF MARATHON și Bucharest 10k&FAMILY RUN, anunță alergătorii că în perioada 14-15 octombrie a.c. va avea loc cea de-a 10-a ediție a Maratonului București, cu punct start și sosire în Piața Constituției.

Deși data de desfășurare a Maratonul București a fost anunțată cu un an înainte, anume pe 8 octombrie, acesta fiind unul dintre criteriile de a fi înscris în calendarul AIMS (Asociația Internațională a Maratoanelor Stradale), IAAF (Asociația Internațională a Federațiilor de Atletism) și FRA (Federața Română de Atletism), de curând a fost anunțată la București în aceeași dată, Adunarea Parlamentară NATO.

Traseele oficiale ale acestui eveniment coincid cu cele ale Maratonului București și, din motive de securitate este imposibil să fie organizate două evenimente de o astfel de anvergură în același timp în capitală. Această decizie a fost luată de către autoritățile abilitate ale statului de curând și fiind un caz de forță majora, Bucharest RUNNING CLUB este obligată să schimbe data evenimentului.

Cei care au fost afectați de această schimbare pot contacta BRC la mailurile -alexandra.tatar@abrc.ro și bianca.rosu@abrc.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema

  • Alte articole vor urma curand