Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Acesta este primul nostru test cu un produs Kalenji, Kiprun LD au ajuns în rastelul FitReport.ro și sunt într-o formă mai bună decât ne-am fi așteptat.
Toți avem nevoi diferite când vine vorba de pantodi de alergare, fie că vorbim despre cei de asfalt sau trial, sau despre cum arată… Dar parcă pe alergători îi interesează mai mult chestii precum confortul, suportul oferit, stabilitatea și durabilitatea. Decathlon a împărțit recent gama sa de pantofi de alergare în Kiprun LD și Kiprun SD, respectiv un model de alergare pe distanțe lungi și altul de alergare pe distanțe scurte.
În parte am descoperit la acest pantof chestii de care am nevoie: amortizare și confort. Alergările de până în 10 kilometri pe care le-am făcut cu el s-au dovedit a fi foarte plăcute, sistemul K-ring face ca talpa să amortizeze destul de bine pe asfalt, iar susținerea laterală oferită de LD este destul de bună. Dacă mă uit la felul în care a fost realizat, Kalenji Kiprun LD arată destul de bine, dar încă noile tehnologii văzute pe vârfurile de gamă ale altor mărci de top.
Unul dintre cele mai mari atuuri ale acestui model este prețul și faptul că oferă un confort și amortizare neașteptate. Așteptăm o diversificare a gamei, bineînțeles în timp ce vă pregătim un test cu un model de trail.
Marca Kalenji
Model: Kiprun LD
Tip Pantof: alergare asfalt / stabilitate / neutral
Greutate: 330 grame
Tehnologii: K-only, K-ring

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema