Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Mersul sportiv este o sursă de energie. Pentru ca beneficiile acestuia să fie garantate, Newfeel își propune să asigure fiecărui practicant de mers sportiv confortul de care are nevoie, prin: echipament sportiv adaptat pentru fiecare ritm, fiecare viteză și tip de practică. Decathlon începe o serie de evenimente prin care încearcă să promoveze mersul sportiv și în România.

Oboseală, lipsă de energie – amândouă sunt stări normale după perioada iernii. Prin acest program, Newfeel se
adresează tuturor celor ce vor să fie din nou în formă, începând într-un mod uşor şi eficient.
Planul nostru de antrenament este unul complet, progresiv şi gratuit, structurat pe 4 săptămâni. În plus, am pregătit şi câteva sfaturi utile pentru mersul sportiv. Newfeel te ajută să îţi tonifici corpul, să te relaxezi
şi să-ţi regăseşti echilibrul interior: o doză de energie pentru corp şi minte.
Cu ajutorul antrenamentului de mers sportiv, în 4 săptămâni vei reuşi să îţi construieşti rezistenţa, prin intermediul mersului activ, şi să descoperi beneficiile acestui sport simplu şi eficient.

În mers sportiv, există o mișcare specifică a piciorului, structurată pe 3 etape: mișcarea de așezare a călcâiului pe sol, urmată de plasarea întregii lungimi a tălpii pe sol, până la propulsarea realizată cu ajutorul degetului
mare. Astfel, vei avea nevoie de o încălţăminte creată special pentru a ușura aceste mișcări în timpul ședinţei de mers sportiv.
Pentru aceste acțiuni, Decathlon a pregătit o pagină web special dedicată, sfaturi pe pagina de Facebook, dar și aplicația specială Decathlon Coach.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema