FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

La finalul lunii aprilie, pasionaţii de fitness se vor putea antrena alături de zeci de traineri internaţionali celebri din Italia, Grecia, Spania, Anglia, Suedia, Australia, Argentina și Grecia, dar și din România, la Convenția Internaţională de Fitness de la București, unul dintre cele mai importante evenimente din Europa ale industriei.

Evenimentul are loc în weekendul 22-23 aprilie 2017 și se adresează tuturor pasionaților de sport, profesioniști sau amatori. Condițiile de participare sunt pasiunea pentru sport și echipamentul de fitness.
Evenimentul va aduce in fața iubitorilor de mișcare cele mai apreciate și populare concepte ale industriei: Fight Club (Anglia), Body Art (Germania), SFT (Grecia), Kangoo Jumps (Elvetia), Steel programes (Argentina), Functional Shape (Romania), Corex, Zumba, Aqua Shape, Indoor, Cycling, Ultimate Pilates (Romania), Limitless (Romania), Rebound și altele.
Cursurile sunt dedicate atât amatorilor, cât și profesioniștilor din domeniu, instructorilor care pot deprinde ultimele tehnici în materie de fitness de la antrenori internaţionali de renume.
Programul complet al Convenției se regăseşte pe pagina oficială a Fitness Scandinavia School, organizator al evenimentului.
Cei interesaţi de programele Convenției Internaționale de Fitness se pot programa accesând secțiunea înregistrare, unde pot bifa cursurile de interes.
Noutăţile pot fi urmărite și pe pagina de Facebook a evenimentului – Convenția Internațională Scandinavia Fitness .
Iată câțiva dintre celebrii traineri internaționali care vor veni la București:

Sasha Oshkin – Rusia
Presenter internațional, coregraf de street dance, dansator, actor, model stilist, creator al propriului stil “Aero New Style”, câștigătorul competiției internaționale “Rookie of Russia 2017”, câștigător al “Mentos Dance”, al premiului “Fitness Professional 2008 – Alegerea publicului”, membru al unei celebre tupe de break-dance “FreezOut”, unul dintre fondatorii, coregrafii si dansatorii proiectului “Jack’s GARRET”. Printre clasele prezentate se numără: Aero New Style, Step New Style sau House Dance for All.

Alessandro Oliveri – Italia
Alessandro este unul dintre presenterii de top din Italia, participând la Convenții în întreaga Europă, încă din anul 2000. Alessandro are peste 14 ani de experiență în industria fitness-ului și în tot acest timp a creat diverse programe de antrenament.
Este organizatorul uneia dintre cele mai mari Convenții din Italia, “One Fitness Convention”.
În cadrul Convenției Internaționale de Fitness 2017 de la București, Alessandro Oliveri va susţine clase precum Step’n Action, Function-ale sau Fusion.

Troy Dureh – Marea Britanie
Troy este in prezent unul dintre instructorii de fitness de top din UK, cu o experiență de peste 14 ani în domeniu. El susţine masterclass-uri în faţa a mii de oameni la Convenții din întreaga lume. FIGHT-KLUB BAG BOX 1, FIGHT-KLUB™ BAG BOX 2 si FIGHT-KLUB KHAI-BO sunt clasele cu care Troy Dureh îi va pune la încercare pe participanții Convenției de anul acesta din București.

Convenția Internațională de Fitness este organizată în parteneriat cu: Power Bar, Borsec, Reebok, Escape Fitness, Solaris, Forma She Fitness, Men` s Health, Shape, Psychologies, Viva.

Despre Fitness Scandinavia
Academia a fost fondată în anul 2009, fiind una dintre primele companii de educație în fitness din România. 8 ani mai tarziu, Academia FITNESS SCANDINAVIA numără peste 5000 de clienţi, instructori reputaţi, traineri și specialiști în domeniul sportului și nutriției, pe care i-a format și cu care colaborează.
Portofoliul Academiei constă în educația în fitness profesionist, workshop-urile despre conceptele noi în fitness, cat și în organizarea convențiilor, congreselor și taberelor de fitness.
Mai multe informaţii despre Fitness Scandinavia pot fi găsite pe site-ul www.fitness-scandinavia.ro

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema