Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Acesta este primul test pentru noi cu niște pantofi de alergare UNDER ARMOUR. Este drept că reclamele lor sunt impresionante, la fel și acțiunile lor pe partea de alergare, dar pe partea de pantofi nu au o tradiție foarte îndelungată. Cu toate acestea Bandit 2 este unul dintre modelele lor specializate și a venit o dată cu diversificarea gamei de produse de alergare.

UNDERARMOUR își face din ce în ce mai mult loc pe piața de echipamente sportive, iar parte a acestei strategii include prezentarea unei game diversificate și specializate de pantofi de alergare. Bandit 2 face parte din această gamă și sunt vânduți ca niște pantofi de alergare neutră oferind în același timp și susținere destul de bună.
Am alergat cu acești pantofi peste 40 kilometri în short runs cuprinse între 5 și 10 kilometri. Spre deosebire de alte perechi, Bandit2 s-au simțit extrem de bine încă de la prima încălțare și primul kilometru.
Impresionante sunt culorile alese pentru această gamă, pantoful arată foarte bine și fiind bleu, l-am folosit și cu alte ocazii, nu doar la alergări. Pe asfalt, talpa amortizează foarte datorită tehnologiei Charged. Cu toate acestea, m-am încumetat la alergări mai mari de 10 km cu aceștia, deoarece pentru semimaratoane sau maratoane am pantofi care amortizează mai bine.
Pantoful este foarte flexibil datorită spumei folosite la crearea tălpii. În partea de contact cu suprafața pe care alergi sunt niște părti din cauciuc. Acestea sunt plasate cu scop anti-aderent, dar pe suprafețe umede nu sunt atât de eficiente.
Partea de sus a pantofului este una dintre cele mai confortabile întâlnite până acum la pantofii de alergare pe care i-am încercat. Pantofii sunt destul de moderni și din punct de vedere al designului, iar acum arată și mult mai bine lucrați față de primii UNDERARMOUR cu care am avut contact. Materialul de sus permite piciorului să respire foarte bine, dar pe ploaie se udă foarte repede. În zona călcâiului, este o parte din plastic care ajută la fixarea piciorului în patof și la corectarea pasului în timpul alergării.
UNDER ARMOUR Bandit 2 vine cu un raport bun calitate/preț, mai ales dacă îi achiziționezi via un retailer web sau din alte țări. În România această firmă este comercializată de foarte puțini retaileri deși are produse foarte bune.

Marca UNDER ARMOUR
Model: BANDIT 2
Tip Pantof: alergare asfalt / stabilitate / neutral
Greutate: 269 grame
Tehnologii: Charged

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema