Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Nike desfășoară în această primăvară proiectul Breaking2, o inițiativă prin care încearcă să inoveze pentru a depăși pragul psihologic de mai puțin de 2 ore pentru un maraton. Parte a acestui proiect este lansarea a 3 noi produse Nike Zoom Vaporfly 4%, Nike Zoom Fly și Nike Air Zoom Pegasus 34.

Proiectați pentru a îmbunătăți performanțele tuturor alergătorilor, produsele vin cu un look mai nou și cu promisiunea unor timpi mai buni. În același timp gama este adresată atât maratoniștilor de primă-clasă, cât și celor care încearcă primul long-run.

NIKE ZOOM VAPORFLY 4%
Nike-Zoom-Vaporfly-4percent_7_native_1600
Prezentată prima dată pe Nike Zoom Vaporfly Elite, talpa Nike ZoomX are un look nou și promite o viteză mai bună, cu ajutorul unui element de carbon pe toată lungimea, aceasta reprezintă un sistem inovativ pentru o amortizare mai responsivă care maximizează viteza și oferă o returnare a energiei mai bună.
Acest pantof face maratoniștii cu 4% mai eficienți decât precedentul cel mai rapid pantof de maraton de la Nike. Călcâiul este acum mai aerodinamic și subliniază estetica pantofului. Partea de sus este realizată din Nike Flymesh.

NIKE ZOOM FLY
Nike-Zoom-Fly_womens7_native_1600
Nike Zoom Fly aplică principiile lui Nike Zoom Vaporfly Elite pe un pantof care este suficient de rapid pentru ziua cursei, dar destul de durabil pentru trainigul de zi cu zi. Spuma ultraușoară Lunarlon creează o experiență responsivă, în timp ce o inerție de carbon crește rigiditatea. Cauciucul abraziv de pe călcâi completează un pantof creat pentru a rezista mai mult. Partea de sus este Nike Flymesh cu sistem de prindere Nike Flywire.

NIKE AIR ZOOM PEGASUS 34
Nike-Air-Zoom-Pegasus-34_8_native_1600
Nike Air Zoom Pegasus 34 vine cu un upgrade serios, talpa Nike Zoom Air primește în zona din spate spuma Cushlon ST. Nike promite amortizare mai bună pentru acest pantof, dar și suport și răspuns mai bun. Partea de sus primește un Flymesh updatat care asigură o ventilare mai bună.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema