Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Starbucks a lansat pe 22 martie, pentru prima dată în România, gama de smoothie-uri sănătoase și delicioase, realizate pe loc prin blenduirea fructelor și legumelor proaspete. Cei care fac sport au de acum o alternativă sănătoasă și potrivită.

„Scopul nostru este să oferim opțiuni delicioase clienților care își doresc băuturi sănătoase și nutritive. Aceste noi smoothie-uri au un gust foarte bun, sunt hrănitoare și reprezintă statement-ul nostru legat de susținerea unui stil de viață sănătos. Sperăm că fanii Starbucks și clienții noștri să fie la fel de încântați precum suntem noi de noua gamă de băuturi”, a declarat Dana Pașol, Marketing Manager Starbucks România & Bulgaria.

Smoothie-urile hrănitoare sunt disponibile în 3 variante – roșu, verde și portocaliu – în funcție de ingredientele folosite. Dacă ești fan sfeclă, trebuie să încerci smoothie-ul cu castravete, măr, lămâie, semințe de in și sfeclă. Dacă vrei un gust revigorant, alege smoothie-ul din spanac, lămâie, goji și ananas proaspăt. Pentru un răsfăț dulce de dimineață, roagă-i pe barista Starbucks să îți pregătească smoothie-ul cu măr, curmale, spanac, merișoare uscate, ghimbir și scorțișoară.

Smoothie-urile nu conțin zahăr adăugat și oferă clienților una dintre cele cinci porții zilnice recomandate de fructe și legume. Smoothie-urile sunt disponibile doar în mărimea Tall.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema

  • Alte articole vor urma curand