FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

O pereche interesantă de pantofi de alergare pe care i-am folosit în această iarnă sunt și Puma Ignite Dual. Firma germană încă mai păstrează colaborarea cu Usain Bolt, dar pare că acești noi Ignite sunt mai fashion-oriented, deci poți să și alergi, dar și să fii la modă prin oraș.

Puma Ignite Dual sunt vânduți de către marca germana ca niște pantofi de alergare care oferă atât flexibilitate cât și amortizare foarte bună.
Am alergat cu acești pantofi peste 50 kilometri în short runs cuprinse între 5 și 10 kilometri. La prima alergare doar primul kilometru a fost mai dificil, apoi, după cum au promis cei de la PUMA, pantofii au devenit mai flexibili și au devenit unii dintre preferații noștri.
Impresionante sunt culorile alese pentru această gamă, pantoful arată foarte bine și l-am folosit și cu alte ocazii, nu doar la alergări. Pe asfalt, talpa amortizează foarte datorită tehnologiei EverTrack și a sistemului Ignite.
Talpa are o spumă moale denumită IGNITE care amortizează foarte bine și returnează energia. Pe călcâi vedem o parte în formă de săgeată roșie de la care pornește o adâncitură care urmează profilul piciorului. Talpa are niște striații care amortizează foarte bine pe asfalt, dar lipsa unor elemente de prindere mai bune pe talpă ne face să recomandăm IGNITE DUAL pentru asfalt și tartan, nu și pentru escapade pe alte tipuri de teren.
Partea de sus a pantofului îmbină două tipuri de pânză și un material cauciucat și arată mai bine decât modele Ignite din prima generație. Pantofii sunt destul de moderni și din punct de vedere al designului, dar abia așteptăm să testăm și varianta cea mai modernă EvoKnit Ignite.
PUMA IGNITE DUAL este un pantof foarte bun de alergare rapidă, dar și un bun companion la ținute casual. Admirăm polivalența acestui model pe care îl recomandăm atât pentru alergări pe distanțe scurte, cât și pentru cele pe distanțe lungi, dar pe asfalt și tartan

Marca PUMA
Model: IGNITE DUAL
Tip Pantof: alergare / pronație neutră
Greutate: 270 grame
Tehnologii: EverTrack / Ignite

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema