FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

O descriere a pantofilor de alergare Puma nu ar putea fi completă fără menționarea lui Usain Bolt. Nici istoria modelelor Ignite nu face excepție, primul pantof din această categorie a fost dezvoltat cu ajutorul sprinterului jamaican și a fost lansat în 2015.

După versiunea Ignite endorsată de celebrul alergător jamaican, a apărut versiunea Ignite XT, cu susținere laterală mai bună, ceea ce îi făcea foarte utili și la antrenamente.
În prezent gama cuprinde și modele precum Ignite 2, Ignite dual… Chiar și variante evoknit, care îmbracă complet glezna piciorului. Pe lângă aceste produse bune, o altă mină de aur pentru Puma s-a dovedit a fi parteneriatul cu Usain Bolt.
Puma i-a oferit lui Bolt o prelungire a contractului și în acest an. Alergătorul ar urma să primească încă 10 milioane de dolari în 2017 în ciuda zvonurilor conform cărora sprinterul se va retrage după olimpiada din 2016.
Pe de altă parte, chiar dacă va mai concura sau nu, Bolt va mai primi 4 milioane de dolari pe an ca ambasador al brandului Puma. Campania „Faster Forever” are focusul fix pe atleți și pe produse de genul celor Ignite.
Iar Usain Bolt nu este singurul ambasador celebru care promovează Puma… și Rihanna face același lucru.
Ignite se va dovedi unul dintre cele mai interesante produse din domeniul pantofilor sport, de aceea noi, cei de la FitReport.ro vom testa cât mai multe variante și vom urmări cu atenție evoluția acestui produs PUMA.

EEA_running_top_Hero_Ignite

Puma IGNITE DUAL

puma_ignite_evoknit_3

PUMA_Training_IGNITE-XT-2

puma-bolt-ignite-10-lo

SS15_RT_Bolt-Ignite_Editorial_72dpi-RGB_9

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema